Moj posao

Zakoračite u Novu godinu s novim poslom, pogledajte koga sve poslodavci traže

 Arhiva / Mojposao

MojPosao predstavlja novu ponudu oglasa na koje se možete prijaviti već danas.

Lidl Hrvatska za rad u Velikoj Gorici traži Povjerenika za zaštitu osobnih podataka. Uz minimalno godinu dana radnog iskustva potrebno je aktivno korištenje njemačkog jezika. Detalje potražite u oglasu na koji se možete prijaviti do 13. siječnja.

L'Oreal Adria u Zagrebu zapošljava Group Product Managera. Idealan kandidat ima pet ili više godina radnog iskustva u marketingu i upravljanju timovima. Prijave možete slati do 6. siječnja.

Tvrtka Širjan za proizvodnju, preradu i trgovinu zapošljava Veterinarskog tehničara za liječenje stoke na farmi tovne junadi. Uvjeti su srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Na oglas se možete prijaviti do 11. siječnja.

Spin Valis najveći je proizvođač masivnog namještaja u Hrvatskoj i traži kandidata za poziciju Specijalist za kontroling i računovodstvo. Poslodavac nudi plaću od 7000 kuna, a prijave možete slati do 2. siječnja.

Golden Sun Casino u Puli ima oglas za tečaj za Croupiera. Ukoliko ste spremni na fleksibilno radno vrijeme i rad u smjenama, imate srednju stručnu spremu te govorite engleski jezik, prijavite se na oglas do 6. siječnja.

INETEC – Institut za nuklearnu tehnologiju jedna je od vodećih svjetskih tvrtki iz područja inspekcije nuklearnih elektrana. Trenutno proširuje svoj razvojni tim i traži osobu za poziciju Programera. Posao uključuje razvoj novih aplikacija, održavanje postojećih i optimizaciju sustava. Prijave traju do 18. siječnja.

EKUPI je vodeća regionalna Internet trgovina koja traži kandidata s trogodišnjim radnim iskustvom za poziciju Google AdWords Specialist. Poslodavac nudi stalni radni odnos, a prijaviti se možete do 8. siječnja.

Draco je firma specijalizirana za istraživanje, razvoj i proizvodnju hidroizolacijskih materijala u građevinarstvu, koja traži Inženjera konzultanta za rad na području Splita i okolice. Imate li barem pet godina radnog iskustva s dokazanim rezultatima, te zadovoljavate ostale uvjete, prijavite se na oglas do 20. siječnja.

Orbico poziva sve odgovorne, entuzijastične, motivirane, pouzdane i ciljevima orijentirane kandidate da se prijave na oglas za radno mjesto Unapređivač prodaje za rad u Metkoviću i Rijeci. Na oglas se možete prijaviti do 31. prosinca.

IT Sistemi tvrtka je poznata po izvrsnosti u sistemskom i aplikativnom razvoju, a trenutno u Splitu i/ili Zagrebu traži više .NET/Java software developera - junior/senior. Poslodavac nudi stalni radni odnos te rad na zanimljivim projektima. Prijavite se do 11. siječnja.

Kako bi vaše prijave bile još kvalitetnije, potražite korisne Savjete koji će vam olakšati sastavljanje molbe i životopisa.

MojPosao želi vam sretnu i uspješnu 2017. godinu!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 17:38