ŽENA IZ AFERE

SEKS SKANDAL ‘Weiner vara birače. On je elokventan i napaljen srednjovječni muškarac’

Davao je predizborna obećanja kako se promijenio, a ja imam dokaz da to nije istina, rekla je Sydney Leathers
NEW YORK, NY - JULY 23: Huma Abedin, wife of Anthony Weiner, a leading candidate for New York City mayor, speaks during a press conference on July 23, 2013 in New York City. Weiner addressed news of new allegations that he engaged in lewd online conversations with a woman after he resigned from Congress for similar previous incidents. John Moore/Getty Images/AFP== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
 AFP / 2013 Getty Images

Osjećala sam se kao da manipulira mnome. Kao, jedno kaže supruzi, drugo meni, a treće javnosti. Ja zapravo još uvijek ne znam tko je Anthony Wiener, ispričala je Sydney Leathers o bivšem ljubavniku, a usput rekla puno i o sebi, u televizijskoj emisiji Inside Edition, čiji su sadržaj citirali svjetski mediji. Žena koja je razmijenjivala seksualno eksplicitne poruke s kandidatom za njujorškog gradonačelnika Anthonyjem Wienerom odlučila je progovoriti o bivšem partneru nakon što je on zamolio Njujorčane da mu daju ‘drugu’ drugu priliku i podrže njegovu kandidaturu za gradonačelnika unatoč skandalima. Naime, Wiener je 2011. osramoćen napustio Kongres kad su isplivale njegove obnažene fotografije koje je slao raznim ženama.

Odlučila ga razotkriti

No to nije slomilo Wienerovu upornost i ambicioznost te je 48-godišnji oženjeni političar i nakon skandala odlučio krenuti u kampanju za njujorškog gradonačelnika tvrdeći da je s njegovom slabošću gotovo samo da bi se saznalo kako ni nakon javnog skandala nije prestao sa slanjem prostih poruka raznim ženama.

Nakon što se saznalo da je to radio s 23-godišnjom Leathers, tetoviranom plavušom iz malog grada u Indiani, zamolio je građane za još jednu šansu, no Leathers je odlučila razotkriti Wienera i dala intervju.

Nije izbrisla poruke

Poruke između Wienera i Leathers izronile su na websiteu Dirty (Prljav) , zajedno s nekim nezgodnim fotografijama kandidata za gradonačelnika, u utorak. Website tvrdi da je Wiener obećao da će joj kupiti stan u Chicagu te joj omogućiti da sudjeluje u političkom blogu.

“Šokirao me je jer nisam mislila da bi bio toliko budalast i pokušao ponoviti istu stvar. Davao je predizborna obećanja o tome kako se potpuno promijenio, kako je bolji čovjek i kako je naučio iz prethodnih grešaka, a ja imam dokaz da to nije istina, izjavila je Leathers koja je, inače, bila vrlo aktivna s objavljivanjem političkih komentara na svojoj Facebook stranici.

Leathers pritom tvrdi da joj je ‘bilo stalo’ do Wienera i da je znala da on želi da izbriše dokaze o njihovim eksplicitno seksualnim razgovorima. No nije to učinila. Kad ju je novinar upitao misli li da Wiener pokušava preveslati birače odgovorila: Apsolutno. Wiener joj je jednom, kaže, rekao da je on elokventan i napaljen srednjovječni muškarac. “Tad sam mu rekla: Ne nisi!. No sad znam da jest.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 02:28