DRUŽENJE SA ZVIJEZDOM

Zagrepčanka Sanja Rabuzin-Pavić: 'Da, plesala sam u zagrljaju Brucea Springsteena!'

Zagrepčanki Sanji Rabuzin-Pavić ispunila se želja o kojoj sanjaju milijuni žena na svijetu, barem milijuni obožavateljica velikog Brucea Springsteena. Naime, malo tko se može pohvaliti da se našao u zagrljaju The Bossa pred tisućama njegovih obožavatelja i da je na pozornici plesao s njim, a slavni glazbenik mu je pjevao.

Upravo to doživjela je Sanja prije nekoliko dana na velikom Bossovu koncertu u Padovi, uz svesrdnu pomoć svojeg sina Mladena i domišljatost njegove djevojke Dore. Naime, ovaj je trojac lani bio na Springsteenovim koncertima u Trstu i Beču, a ove su godine potegnuli do Padove.

Zarazila sina i djevojku

- Sina i njegovu Doru uspjela sam zaraziti Springsteenom, kojeg slušam i obožavam još od 1975. Svaki njegov album mi je drag, od prvog do posljednjeg ‘Wrecking Balla’. Prvi koji sam čula još u osnovnoj školi bio je ‘Born To Run’ koji je cijeli izveo u Padovi. Najdraža njegova pjesma mi je ‘Save My Love’ i to će biti moj idući transparent koji ću držati na njegovom koncertu. I upravo zbog svega toga, ono što sam doživjela je fenomenalno. Bilo je jednostavno nevjerojatno. Još uvijek ne mogu vjerovati da sam doista plesala s njim - prisjeća se Sanja.

No, za ostvarenje njezine želje zaslužna je upravo djevojka njezina sina, jer čekajući za narukvice za fan pit pala joj je originalna ideja na pamet, a upravo je to presudilo Bruceovu pozivu za ples.

- Dan prije koncerta došli smo u Padovu i već u 7 sati ujutro bili smo u redu za narukvice za fan pit i nakon toga je slijedila lutrija. Imali smo sreće i dobili narukvice, a uspjeli smo se progurati i vrlo blizu ograde. I onda je moja Dora, koja je sjajna djevojka, došla na ideju da na velikom komadu kartona napiše ‘Please, dance with my mother in law’ (molim te, pleši s mojom svekrvom, op.a.). I opet smo imali sreće jer Bruce ju je ugledao. Bilo je još puno fenomenalnih zahtjeva ispisanih na transparentima, ali njemu se svidio naš, što mi je najvažnije od svega - priča oduševljena Sanja.

I nakon toga kreće čarolija. Bruce prilazi, uzima Sanju za ruku i počinje ples. Prvo na donjoj bini, a kasnije i na srednjoj.

Pozdravio prijatelje

- Ples s Bruceom bio je prekrasan, čitavo vrijeme se smijao. Jednostavno se osjeća da voli svoje fanove jer nije mala stvar čekati od 7 ujutro do ponoći. Dok smo plesali na pjesmu ‘Dancing In The Dark’ rekla sam mu da sam i ja iz Hrvatske jer je pjesmu ‘Born To Run’ posvetio upravo Hrvatskoj. A budući da je primijetio ogroman transparent koji su napravili Zadrani i na kojem je stajalo: ‘Bruce: Croatia is waitin’ on a sunny day’, i uz pjesmu ‘Waitin’ On a Sunny Day’ pozdravio je prijatelje iz Hrvatske.

‘Bit ću najbolja svekrva’

Rekla sam mu i da ga u Hrvatskoj već dugo čekamo, a on se nasmijao. Bilo mu je to simpatično. Prvo smo plesali na donjoj bini i kad sam pomislila da je gotovo, poveo me i na središnju pozornicu. Čitavo se vrijeme smiješio. Zatim se naklonio i ispratio me s bine. Osiguranje mi je vratilo transparent koji sada stoji na posebnom mjestu - kaže simpatična Sanja.

I dalje će, kaže, ići na sve Springsteenove koncerte, kad god to bude moguće, a sigurna je da će joj društvo praviti sin i njegova Dora jer su se pokazali kao vrlo uspješan trio.

- Mojoj Dori mogu samo reći da ću biti najbolja svekrva na svijetu, ali to bi bila i bez ovog prekrasnog doživljaja koji mi je ona priuštila - sigurna je Sanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 16:24