Jutarnji.hr
Premium
Vijesti
J2
Izbori
Sport
Scena
Kultura
Novac
Pretplata
Magazini
Dobra Hrana
Dom & Dizajn
Autoklub
Globus
Like putovanja
VauMijau
Servisi
Tiskano izdanje
Naslovnica
Recepti
Priče
Vodiči
Dobri savjeti
Restorani
Naslovnica
Recepti
Priče
Vodiči
Dobri savjeti
Restorani
Moj profil
Odjava
Traži
StoryEditor External
StoryEditor Internal
DOBRI RECEPTI
NEDJELJNI RUČAK: Četiri sočna recepta nakon kojih ćete oblizati prste!
Piše:
Dobra hrana
Objavljeno:
28. svibanj 2017. 10:32
Berislava Picek / CROPIX
Punjeni lungić, rižini rezanci, tagliatelle s brzim pestom ili bataci u parmezanu? Koji je vaš favorit?
Lungić punjen feta sirom i sušenom rajčicom
Tomislav Krišto / Hanza Media
Rižina tjestenina s inćunima i začinima
Bataci u parmezanu
Berislava Picek / CROPIX
Tjestenina s brzim pestom
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Prikaži komentare
27. travanj 2024 03:35