NEVOLJE U RAJU?

Severina sa sinom Aleksandrom otputovala u Split jer Milanu po noći smeta dječji plač?

Severinini bliski prijatelji tvrde da su to besmislice i ističu kako pjevačica nikad nije bila sretnija nego sada

Kada bi se zvijezda mogla napraviti u tvornici, radnici bi kao gotov proizvod na tržište plasirali Severinu , kazao je svojedobno Goran Bregović. I nije pogriješio. Jer, svaki pokret popularne pjevačice pomno se bilježi u svim medijima u regiji, pa su tako srpske novine izvijestile kako je Severina s četveromjesečnim sinom Aleksandrom otišla majci Ani u Split, zbog toga što se njen nevjenčani muž, Milan Popović, zbog dječjeg plača nije uspijevao naspavati.

Severinini bliski prijatelji tvrde da su to besmislice i ističu kako pjevačica nikad nije bila sretnija nego sada. Kako kažu, u Beograd je prije dva mjeseca otišla kako bi ona i Aleksandar bili što više s Milanom, koji obožava i Severinu i sina. Međutim, kako je Milan zbog posla često na putu, Severina je, pričaju nam, nakratko odlučila posjetiti svoju mamu.

- Baka Ana pomaže Severini koja još uvijek doji i ne odvaja se od sina, s kojim je prošlog tjedna bila i u Zagrebu, gdje je u tonskom studiju dovršavala album što ga planira objaviti na jesen. Što se koncerata tiče, zasad još ne planira povratak na scenu, ali točno je da razmišlja o nastupu u primoštenskoj 'Aurori', klubu u kojem već godinama tijekom ljeta tradicionalno pjeva.

No, to je još sve u fazi dogovora, a hoće li se taj koncert održati ovisi o njezinim majčinskim obavezama. Severina je već mjesecima sve svoje planove podredila Aleksandrovim potrebama, a tako će najvjerojatnije biti još neko vrijeme. Naravno, ona u doglednoj budućnosti planira i spektakularan povratak na scenu i uvjerena je da će moći uspješno spojiti ulogu majke i pjevačice. Uostalom, to su svojedobno napravile Madonna i Jennifer Lopez - podsjećaju Severinini prijatelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 05:57