SUDSKI EPILOG BITKE ZA DIJETE

SEVERINI SKRBNIŠTVO NAD SINOM Sloković: '15.000 kuna alimentacije nije dovoljno'

Prema odluci suda, Milan Popović moći će dva puta mjesečno viđati sina te on ostaje s majkom. Osim toga, Milan će plaćati alimentaciju od 15.000 kuna mjesečno
 Ronald Goršić/Cropix

Na sudu u Zagrebu donešena je odluka suda o skrbništvu nad malenim Aleksandrom Popovićem, sinom pjevačice Severine Vučković te poduzetnika Milana Popovića. Prema odluci suda, Milan Popović moći će dva puta mjesečno viđati sina te on ostaje s majkom. Osim toga, Milan će plaćati alimentaciju od 15.000 kuna mjesečno.

Na pitanje Milanovom odvjetniku hoće li se žaliti na odluku, Ljubo Pavasović je rekao: 'Nećemo se žaliti, bitna je dobrobit djeteta.'

Odvjetnica Jadranka Sloković koja je u slučaju zastupala Severinu, izjavila je: 'Zadovoljni smo s prvim dijelom presude da dijete ostaje kod majke, to smo i tražili. Ali dijete može ići i izvan Hrvatske na druženje s ocem što po nama nije dobro jer ne može biti bez majke po nekoliko dana.'

Na pitanje jesu li zadovoljni visinom naknade, odvjetnica je rekla: 'To je premalo, na to ćemo se žaliti. Nije to mali novac koji ne bi zadovoljio potrebe djeteta, nego se radi o tome da otac i dijete moraju dijeliti financijsku sudbinu, a obzirom da su Popovićeve financije jake smatramo da i naknada treba biti veća.'

Dodala je kako je još iz sudnice poslala Severini SMS poruku te joj otkrila kakva je presuda te dodala da je pjevačica rekla da je zadovoljna prvim dijelom, a na drugi će se žaliti.

Na sud su tijekom srijede došli Milan Popović i njegov odvjetnik Ljubo Pavasović te Jadranka Sloković, ali b ez klijentice Severine.

Prilikom dolaska na sud medijima je otkrila kako Severina neće ni doći, a razloge za to nije otkrila. Ipak, nagađa se, kako je to zbog njezine nedavne operacije noge zbog čega je još uvijek na štakama.

Milan Popović i njegov odvjetnik prije sudskog ročišta mirno su ispijali kavu u blizini suda, a na naše pitanje kakvu presudu očekuju, rekao je da, bez obzira kakva bude bila, ona će biti u korist njegovog sina.

'To je najvažnije, ovo nije nikakav sukob već traženje najboljeg rješenja za mališana', u pomirljivom tonu je rekao Milan.

Nakon toga je ispričao ni anegdotu koja mu se dogodila prije nekoliko dana s novinarima jednog domaćeg medija.

'Pitali su me gdje ću slaviti presudu kao da znaju kakva će ona biti. Ponavljam, slavit će moj Aleksandar, nadam se', zaključio je Milan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 13:25