HOROR NA TAŠTE

ŠOK U KINU Umjesto 'Madagaskara' djeci pustili 'Paranormalno 4': Klinci pobjegli plačući i vrišteći!

Oko 25 obitelji svjedočilo je ovom nesvakidašnjem incidentu

Roditelji koji su u subotu odveli svoju djecu na jutarnju projekciju u kino 'Cinemaworld' u engleskom Nottinghamu ostali su nemalo iznenađeni kada je na velikom ekranu prikazan horor 'Paranormalno 4' umjesto animiranog filma 'Madagaskar'.

Oko 25 obitelji svjedočilo je ovom nesvakidašnjem incidentu. Jedna od njih je i 32-godišnja Natasha Lewis koja je svog 8-godišnjeg sina Dylana odvela u kino jer se jako veselio novom nastavku svog omiljenog crtića.

'U kino sjedalicama smo bili već u 10 sati ujutro, a čak pola sata čekali smo da projekcija počne', kazala je Natasha.

'Čim je film počeo shvatila sam da nešto nije u redu. Scene u njemu dovoljne su da prestave odraslog čovjeka, a možete zamisliti kako je bilo djeci. Tamo ih je bilo mnogo koji su još mlađi od mog Dylana', rekla je te je ispričala kako su djeca vrlo brzo počela plakati, a roditelji su u panici pohrlili prema vratima.

Ogročeni roditelji izrazili su nezadovoljstvo čim su izašli iz dvorane, a kino im je svima vratilo novac. Također su im ponudili da sa svojom djecom pogledaju novi nastavak Madagaskara u drugoj dvorani.

Iz 'Cineworlda' su se ispričali svim posjetiteljima te su kazali kako će učiniti sve da se tako nešto više nikada ne ponovi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:23