MONSTRUOZAN ZLOČIN

VIDEO: ČUDOVIŠTE IZ BRONXA Ubio majku, pa se s njezinom glavom u ruci slikao mobitelom

 Facebook

Stravična fotografija jučer objavljena u New York Postu prikazuje muškarca optuženog za ubojstvo i masakriranje majčinog tijela kako se smije i u ruci drži glavu mrtve Tanye Byrd (45).

Bahsid McLean (23) pozira ispred kupaonskog ogledala, a majčinu glavu drži kao trofej dok fotografiju snima mobitelom.

Majku je ubio nakon svađe u kojoj mu je ona kazala da odraste i odseli se iz njezinog stana u južnom Bronxu.

Policija je kazala da je šokantna fotografija samo jedna u nizu na McLeanovom mobitelu.

McLean je majku izbo do smrti, odrezao njezinu glavu motornom pilom i dijelove njezinog tijela stavio u vreće za smeće i bacio ih na najmanje četiri lokacije gdje je jednu vreću pronašao prolaznik koji je onuda šetao sa psom.

Vreće su pronađene jedna po jedna, vreća sa glavom, desnom nogom, torzom i rukama.

McLean se u petak pojavio na sudu tvrdeći kako nije učinio ništa loše. Kazao je kako je njegova majka umirala i da joj je samo htio pomoći.

Sestra Tanye Byrd, Cassandra McLean, kazala je njezin nećak neko vrijeme bio smješten kod udomitelja jer je njegova majka imala problema s drogom. Natrag kući vratio se kad mu je bilo 18. Sumnjiči se da je zlostavljao i svog mlađeg brata oboljelog od Downovog sindroma, a čije je tijelo prekriveno masnicama.

- Moj nećak je čudovište. Ovo je ubojstvo planirao, zaslužuje smrtnu kaznu. Uzeo je život jednom od Božjih anđela i zato zaslužuje ići u pakao - kazala je Cassandra McLean.

Njegov prijatelj William Harris (26) navodno mu je pomogao riješiti se tijela. Dvojac je, naime, uhvaćen na snimkama nadzorne kamere dućana gdje su kupili pilu.

- Bio je destruktivan. Palio je stvari. Nitko ga nije mogao kontrolirati - kazao je njegov otac James McLean.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:31