NIKE

Dinamovi kadeti za sjajan rezultat u Manchesteru nagrađeni novim Nike Hypervenom kopačkama

Tvrtka Nike koja je prije 20 godina pokrenula nogometni turnir za igrače U-15 u Manchesteru odlučila je najbolje od najboljih – mladu Dinamovu momčad, nagraditi revolucionarnim Nike Hypervenom kopačkama

Početkom kolovoza u Velikoj Britaniji održan je tradicionalni 20. Manchester United Premier Cup (MUPC), poznatiji kao najbolje nogometno natjecanje za U-15 igrače, koji je davne 1993. pokrenula kompanija Nike . I ovogodišnja završnica MUPC-a pokazala je tko su članovi mlade, nove generacije nogometaša koji su dobili priliku dokazati svoje vještine i pokazati strast na međunarodnoj razini u svrhu ostvarivanja svog sna.

Koliko su predani, ozbiljni i kvalitetni najbolje su na Manchester United Premier Cupu pokazali mladi Dinamovi nogometaši koji su u finalnoj utakmici održanoj na Old Traffordu odnijeli pobjedu.

Na odlučujućoj utakmici posebno su se iskazali mladi Dinamovci Dino Halilović i Davor Lovren koji je i zabio odlučujući gol protiv Milana u produžetku za finalni rezultat 2:1. Nike, koji uvijek podupire izvrsnost i sportske uspjehe, odlučio je cijelu mladu nogometnu momčad Dinama darivati novim Nike Hypervenom kopačkama zbog tako velikog uspjeha i pokazane strasti prema nogometu.

Davor i Dino su osobno došli po svoje Hypervenom kopačke u Nikeovu trgovinu, u zagrebačkoj Ilici 10, nasmiješeni i još uvijek vidljivo sretni i uzbuđeni zbog velikog uspjeha postignutog na natjecanju.

Obojica su se složila da je igranje na stadionu Old Trafforda za njih bio san koji su sada pretvorili u javu.

„Osjećaj koji imaš kada si upravo ti igrač koji je na utakmici zabio odlučujući pogodak je toliko nadnaravan da ga ne mogu opisati. I to ti se sve još dogodi na Old Traffordu…Nemam pravih riječi. Osim što smo osvojili turnir posebno me raduje i što smo uspjeli upoznati igrače suprotnih momčadi s kojima smo se i dobro zabavljali. Sada nastajem raditi, trenirati i dalje napredovati. To je jedini plan koji imam“, rekao je mladi Davor Lovren.

Mlađi brat poznatog Dinamovca i Hypervenom nogometaša Alena Halilovića, Dino Halilović, sa smiješkom je dodao: „Meni je na turniru sve bilo sjajno; teren, igrači, suparnički timovi. Svim tim sam bio oduševljen još dok sam gledao Alena kako igra i slušao njegove priče o Old Traffordu i Manchesteru. Tada sam zamišljao da tamo igram ja, moja momčad i sada mi se to ostvarilo. Odličan osjećaj. Sada želim samo napredovati da kao momčad osvojimo još turnira.“

Nove Nikeove Hypervenom kopačke namijenjene igračima spremnima za ubojit napad i nadigravanje obrane protivnika oduševile su mlade Dinamovce koji će se, kako su rekli, potruditi i zabiti još mnogo golova za svoju momčad.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:13