SUNČANI ODMOR

Najbolja ponuda ljetovanja i all inclusivea

Slijedite sunce u Tunis, Egipat, Tursku, Sjeverni Cipar!

Turistička agencija Sunčani odmor i ove godine oduševljava bogatom ponudom i povoljnim cijenama. Osim dobro nam znanih Tunisa , Egipta i Turske ovogodišnja je novost među destinacijama Sjeverni Cipar - zemlja koja će vas zasigurno ostaviti bez daha.

All inclusive usluga Vam omogućuje da novčanik praktički ne koristite u krugu hotela jer su uključeni hrana i piće tokom cijelog dana, animacije, određene sportske aktivnosti i još mnogo toga; zato odletite sami, s partnerom/icom ili cijelom ekipom avionom iz Zagreba u Tunis ili Egipat i dobra zabava je zagarantirana po najpovoljnijim cijenama. Tunis možete posjetiti već od 1.399kn (+doplate), 7 noćenja dok veličanstveni Egipat možete doživjeti već za 2.599kn (+doplate) na čak 10 noćenja a uz određene hotele nudi se i gratis izlet na koraljni otok Giftun koji će Vam zasigurno ostati u doživotnom sjećanju.

Polasci za Tursku su iz Maribora na 7 noći i osiguran je besplatan parking za sve putnike dok su polasci za Sjeverni Cipar iz Ljubljane također na 7 noći. All inclusive u Turskoj i Sjevernom Cipru možete naći po super povoljnim cijenama od 1.999kn (+doplate).

Iskoristite i Vi svoju priliku i rezervirajte danas svoje ljetovanje iz snova !

Postanite fan agencije Sunčani Odmor na Facebooku i više informacija potražite na mailto:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj 01 / 555 21 30. Sunčaniodmor.com ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 18:42