SMRT NA CESTI

FOTO: STRAVA KOD VIROVITICE BMW sletio s ceste, poginula djevojka (24), a njenih petero suputnika teško ozlijeđeno

U automobilu je bilo šestero putnika, svi s područja Bjelovara, a samo je jedan ostao neozlijeđen. Dvoje 19-godišnjaka i 16-godišnjakinja teško su ozlijeđeni, dok je 27-godišnji vozač zadobio lakše tjelesne ozljede
 www.icv.com.hr - Virovitički list

Jutros oko 5,30 sati na izlazu iz Špišić Bukovice dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je poginula A. M. 24-godišnja djevojka, dok je ostalih pet putnika zadobilo teške tjelesne ozlijede opasne po život , javlja virovitički icv.com.

Naime, BMW bjelovarskih registarskih oznaka je sletio s ceste, zarotirao se i svom silinom, stražnjim bočnim dijelom pogodio u putni most koji je pukao napola.

Najvjerojatnije je do slijetanja došlo zbog pogreške vozača kojemu je izmjereno 1,07 promila alkohola u krvi. Dvoje je putnika zbog nekontroliranog kretanja ispalo iz vozila, rekao je glasnogovornik PU Virovitičko-podravske Josip Štajdohar.

Uslijed udarca, na mjestu stradanja poginula je 24 godišnja djevojka, a ostalih petero suputnika, prevezeno je kolima Hitne pomoći u Opću bolnicu u Virovitici, dok je jedan hitno putnik prevezen u KBC Osijek.

Zbog teških tjelesnih ozljeda zadobivenih u nesreći, dvoje je putnika, u subotu dopodne, hitno prebačeno u jednu zagrebačku bolnicu.

Kako doznajemo, nesreća se dogodila u 5:30 sati, a unesrećeni su se vraćali s narodnjačkog koncerta koji se održavao u jednom virovitičkom lokalu, javlja icv.com.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 14:19