BIVŠI NAPADAČ BAYERNA

LEGENDARNI BRAZILAC SE PITA Elber: 'Što će Bayernu Lewandowski? Mandžukić regularno zabija'

Nekadašnji Bayernov brazilski napadač Giovane Elber osvrnuo se na mogući dolazak poljskog napadača dormundske Borussije Roberta Lewandowskog u redove Bayerna, o čemu se sve glasnije spekulira…

Giovane Elber igrao je za Bayern od 1997. do 2003. godine. Osvojio je s bavarskim klubom 13 trofeja, od kojih je najvrjedniji onaj u Ligi prvaka 2001. godine.

Elber je bio klasični centarfor, odličan strijelac. Zanimljivo je stoga čuti kako gleda na eventualni dolazak Lewandowskog u Bayern.

- Dobar igrač uvijek će se uklopiti u Bayern, ali ostaje pitanje kako bi Lewandowski igrao za Bavarce. Osim toga, Bayern već ima Marija Mandžukića koji također redovito postiže golove. Trebalo bi vidjeti na koji bi se način i u kojoj ulozi Lewandowski uklopio – veli Elber.

- Za napadača je dolazak u Bayern uvijek rizik, pogotovo ako znamo da Pep Guardiola voli igrati bez tradicionalnog broja 9. S druge strane, Mandžukić je također imao težak početak, a onda je opet počeo zabijati i vratio se u svoju dobru formu. Isto bi se moglo dogoditi i s Lewandowskim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:53