BORBA ZA ŽIVOT

TRAGEDIJA U PULI Automobilom na pješačkom prijelazu naletio na oca i sina, dvogodišnjak završio u komi

Vozač Fiata je navodno 60-godišnji muškarac, koji je kako svjedoci tvrde, nakon nesreće bio u stanju šoka

Na pješačkom prijelazu u Puli automobil Fiat Punto je jučer oko 14 sati naletio na oca (29) i njegovog dvogodišnjeg sina. Oboje su teško ozlijeđeni. Dijete je u stanju kome prevezeno u riječki KBC, a otac zadržan na liječenju u pulskoj Općoj bolnici, javlja Glas Istre.

Prema izjavama svjedoka, automobil koji se kretao desnom trakom zaustavio se da propusti oca i sina na pješačkom prijelazu, ali se Fiat Punto koji se kretao u istom pravcu, ali lijevom trakom, nastavio kretati te je naletio na oca i sina odbacivši ih desetak metara. Vozač Fiata je navodno 60-godišnji muškarac, koji je kako svjedoci tvrde, nakon nesreće bio u stanju šoka.

Vinko Brčić (80), umirovljenik koji živi u kući u neposrednoj blizini tragične nesreće rekao je da je prizor bio strašan.

- Još sam pod dojmom. Prvi sam došao tamo jer sam bio tu u dvorištu i čuo tup udarac. Izašao sam iz dvorišta i vidio oca kako kleči i doziva nekoga. Poslije sam pod njim vidio dijete koje nije davalo nikakve znakove života. Otac je imao ozljedu na glavi, čuo sam da ni dijete ni otac nisu dobro - kazao je Brčić za Glas Istre.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:50