SMRT NA CESTI

MOTORIST POGINUO IZBJEGAVAJUĆI PIJANOG MOTORISTA Tragedija kod Daruvara

Zagreb, 070913. U vecernjim satima u Oporoveckoj ulici u Dubravi dogodila se prometna nesreca u kojoj su sudjelovali motociklist i vozac osobnog automobila.Na fotografiji: policijski ocevid na mjestu nesrece.Foto: Boris Kovacev / CROPIX
 Boris Kovačev / CROPIX / BORIS KOVACEV

Pri pokušaju izbjegavanja motocikla i njegova alkoholiziranog vozača koji su pali na cestu, sinoć je u mjestu Doljane kod Daruvara poginuo 46-godišnji vozač drugog motocikla, dok je njegov suputnik lakše ozlijeđen.

Bjelovarsko-bilogorska policija izvijestila je kako je sinoć oko 22 sata 29-godišnjak neregistriranim motociklom vozio kroz Doljane prema Siraču te je zbog neprilagođene brzine i pod utjecajem alkohokola (1,73 promila) u zavoju pao s motocikla u desnu prometnu traku.

Iza njega motocikl je vozio 46-godišnji Željko V. iz Šibovca kraj Sirača s 20-godišnjim suputnikom. Oni su, izbjegavajući udar s motociklom i njegovim vozačem ispred njih, pali na cestu i klizili po njoj, pri čemu je Željko V. glavom udario u prilazni most te na mjestu poginuo.

Njegov suputnik je lakše ozlijedio ruku.

U bjelovarsko-bilogorskoj policiji vezano uz tu nesreću najavljuju posebno izvješće bjelovarskom Općinskom državnom odvjetništvu, napominjući kako je ovo deveta poginula osoba u prometu ove godine na području te policijske uprave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:50