ZAJEDNO U IPTL-u

ZAKOPANA RATNA SJEKIRA KYRGIOSA I WAWRINKE Uvrijedio je Donnu Vekić i izazvao skandal, a sada igraju skupa?

 Getty

Australski tenisač Nick Kyrgios odlučio je zakopati ratnu sjekiru sa Švicarcem Stanom Wawrinkom i ponuditi mu ruku pomirenja. Naime, oni bi zajedno trebali zaigrati za istu momčad, Singapur Slammerse u teniskoj Premier ligi.

Podsjećamo, dvojac nije međusobno komunicirao od kolovoza i turnira u Montrealu kada je Kyrgios tijekom međusobnog ogleda s Wawrinkom na prostački način uvrijedio Švicarca rekavši da je njegova djevojka Donna Vekić spavala s Thanasijem Kokkinakisom, a vijest su tada prenijeli svi svjetski mediji.

"Tako je razočaravajuće vidjeti sportaša i kolegu da pokaže nepoštovanje na način na koji ne možete ni zamisliti. Pasti tako nisko nije samo neprihvatljivo nego se u to teško može i povjerovati", izjavio je tada Wawrinka.

"Očito uopće nismo razgovarali. Ono što se dogodilo – dogodilo se. Mislim da imamo jedan cilj. On je sjajan igrač i očito će biti glavni u našoj ekipi, pa ću napraviti sve što mogu, bio na klupi, bilo mu pomogao u zagrijavanju ili što već. Mislim da ovdje svi želimo pobijediti i nadam se da možemo sve staviti po strani i napraviti to“, rekao je Kyrgios.

Podsjećamo, Wawrinka je u tenisku Premier ligu uskočio kao zamjena za Novaka Đokovića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. lipanj 2024 21:14