POJAČANJE NA POLJUDU

KLASNIĆ O DOLASKU USPLIT 'Zanima me Hajduk, ali još čekam ponudu s Poljuda'

'Trenutačno sam bez kluba, ali treniram samostalno i vjerujem da još nisam završio s nogometom'
 Paun Paunović/CROPIX

Ivan Klasnić javio nam se iz Hamburga. Tamo je njegov dom. Iz hamburškog St. Paulija je i krenula njegova igračka karijera na koju, kako kaže, još nije stavio točku.

- Nakon što sam završio s Mainzom, trenutačno sam bez kluba, ali treniram samostalno i vjerujem da još nisam završio s nogometom. Valjda će stići još neka ponuda - kazao je Klasnić.

U Splitu se zavrtjela priča da biste mogli doći u Hajduk?

- Samo mogu reći da me nitko iz Hajduka nije zvao. Postoje li neki drugi kontakti ne znam, ali ja taj poziv nisam dobio...

Priča je krenula iz menadžerskih krugova i provjereno je točna. Kako vam uopće zvuči ta ideja?

- Ne bih želio govoriti na način što bi bilo kad bi bilo. Ja tu ponudu nisam dobio, a sve drugo je otvoreno...

Za Split vas vežu lijepe uspomene?

- Istina, na Poljudu sam debitirao za Hrvatsku i to baš protiv Njemačke. Prošlo je od toga već skoro deset godina. Rado se toga sjetim. I s Werderom sam kasnije igrao u Splitu nakon operacije.

Prije Hajduka bila je aktualna priča o vašem mogućem dolasku u Dinamo pa i u Rijeku? Znači li to da imate želju završiti igračku karijeru u Hrvatskoj, ili je u pitanju nešto drugo?

- Ne znam. Čitao sam i ja ono što se vrtjelo po medijima. Da budem iskren, u ovom trenutku razmišljam samo o tome da želim još igrati, ali još ne znam gdje će to biti - poručio je Klasnić, bivši reprezentativni napadač koji će u siječnju sljedeće godine proslaviti 34. rođendan.

Dosad je Klasnić isticao da bi volio završiti igračku karijeru tamo gdje ju je i počeo, u St. Pauliju, klubu koji je trenutačno u drugoj ligi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 15:38