DAN ODLUKE?

Villas-Boas otpisao Modrića, Spursi traže hitan sastanak s Perezom!

Modrić očajnički želi otići. Nakon što je prošle godine natjeran na ostanak, ovaj je put spreman ići do kraja – navodi Sun izjavu neimenovanog izvora iz Tottenhama
 Drago Sopta / CROPIX

Predsjednik Tottenhama Daniel Levy danas bi tijekom dana s predstavnicima madridskog Reala trebao odraditi ključnu pregovaračku fazu u pogledu budućnosti hrvatskog nogometaša Luke Modrića...

Vijest potvrđuje britanski The Sun kao i madridski sportski dnevnik AS.

Rascjep između Tottenhamova traženja i Realove ponude i dalje je golem. Levy traži 38 milijuna eura, što govori da je spustio cijenu za sedam milijuna eura. Real, s druge strane, pristaje platiti 30 milijuna te preostalih osam eventualno sprovesti kroz ugovorne klauzule o Modrićevim postignućima.

Današnji bi sastanak trebao dodatno približiti dvije strane.

- Daniel je težak pregovarač. Ima golemo samopouzdanje i uvijek nastoji izvući čim više za klub. Još je uvijek daleko od toga. S druge strane, Modrić očajnički želi otići. Nakon što je prošle godine natjeran na ostanak, ovaj je put spreman ići do kraja – navodi Sun izjavu neimenovanog izvora iz londonskog Premierligaša.

S druge strane, Daily Mail navodi da je trener Andre Villas-Boas Modrića zapravo prekrižio iz momčadi koja će za tjedan dana početi novu premierligašku sezonu. Dok je s momčadi ovih dana boravio na pripremama u Essexu, Modrić je i dalje odvojeno trenirao u klupskoj bazi u Chigwellu.

Portugalski menadžer vodio je u četvrtak svoju momčad u prijateljskom srazu protiv Valencije na Mestalli (2-0 za domaćine). Nakon utakmice španjolskim je novinarima ponovio već izrečeno.

- Poštujemo veličinu Real Madrida i njegov interes za našeg igrača, no i Real mora poštovati naš stav. Situacija je kompleksna. U svakom slučaju, još uvijek nemamo ponudu za Modrića koja bi nas zadovoljila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 14:16