GOLA ISTINA

FOTO Guardian: 'Britanija je licemjerna! U redu je objavljivati foto polugolih žena. Ako nisu buduće kraljice'

ZAGREB/LONDON - Britanska javnost i novine su ogorčeni zbog korištenja fotografija vojvotkinje od Cambridgea u toplesu za poboljšanje prodaje tabloida, ali istodobno se i dalje po novinama objavljuju snimke grudi, samo ne vojvodskih, piše u utorak britanski list The Guardian, kritizirajući licemjerje javnosti.

Svi se slažu da je narušena njezina privatnost na šokantan način, ali, kako piše Guardian, to ne znači da grudi više neće biti u središtu pažnje određenih novina, magazina ili internetskih stranica.

PIŠE INOSLAV BEŠKER Jedino bi neoprostivo bilo: Ne nepuhati skandal i na njemu onda ne zaraditi

"Britanski Daily Star danas je imao dirljivi naslov glede kraljevskog skandala -"Katein osmijeh skriva bol" - ali je na trećoj stranici objavio fotografiju jedne 22-godišnjakinje u toplesu", navodi Guardian.

The Sun također ne vidi licemjerje u tome što podržava odluku Kate Middleton i princa Williama da tuže fotografa koji je slikao Kate, a istodobno objavljuje fotografiju Kelly (22) iz Daventryja golih grudi.

"Čini se da je poruka jasna: u redu je objavljivati fotografije polugolih žena ako nisu buduće kraljice", ističe Guardian.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:58