DAN SINDROMA DOWN

UŽIVO: PRATITE HUMANITARNI KONCERT 'SUNČANA STRANA DLANA' Nastupaju Lana Jurčević, Teška industrija, Sane, Žanamari Lalić, Sandi...

ZAGREB - Udruga za sindrom Down i ove godine nastavlja s akcijom 'Sunčana strana dlana'. Udruga je organizirala koncert koj će se održati danas u Hypo centru (Dvorana "Kornati" 20 sati.), a kojim će obilježiti Svjetski dan sindroma Down 2013.

Koncert će ujedno označiti početak cjelogodišnjih aktivnosti udruge s ciljem podizanja svijesti u našem društvu o potrebama osoba sa sindromom Down, poticanja inkluzije u sustavu obrazovanja i zapošljavanja te prikupljanja donacija – sredstava koja će omogućiti terapeutske aktivnosti s djecom koja imaju sindrom Down.

Otvoren je i dobrotvorni broj 060 9200 (cijena poziva 6,25 kn s pdv-om) na koji građani svojim pozivom također mogu donirati Udrugu.

Nastupaju: Teška Industrija, Lana Jurčević, Marko Tolja, Sane, Žanamari Lalić, Sandi Cenov, Filip Dizdar, Lana Klingor, Bojan Jambrošić, Kim Verson, Juraj Jurlina, Cota G4, Pink Studio i drugi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:42