CARRIE

Dobitnici kino ulaznica su ...

Čestitamo !!

Halloween je sve bliži, a s njim dolazi i ona... Naravno, riječ je o hororu „Carrie" koji u hrvatska kina stiže u četvrtak, 31. listopada – točno na Noć vještica tj. Halloween!

Povodom ovog posebnog događaja, kina Cineplexx u Zagrebu (Centar Kaptol, City Center one East) i Splitu (City Center one) organizirala su Halloween u svojim mračnim, ali udobnim kino dvoranama. Naime, uz posebnu cijenu kinoulaznica za Carrie (25 kn) za sve posjetitelje, svi oni koji dođu maskirani i budu najbrži na blagajnama dobit će na dar DVD/Blu-ray iznenađenja. Kinoulaznice su već u pretprodaji!

Carrie je vjerojatno najpoznatija filmska tinejdžerica čija je priča prvi puta ispričana u popularnom romanu autora Stephena Kinga objavljenom 1974. godine. To je bio ujedno i njegov prvi objavljeni roman koji je postigao nezapamćeni uspjeh, a prema izjavi samog autora knjigu „Carrie“ napisao je u samo dva tjedna. Novu horor verziju „ Carrie “ koja od četvrtka 31. listopada dolazi u domaća kina režirala je Kimberly Peirce (redateljica iznimno hvaljenog filma „Dečki nikad ne plaču“ za koji je glumica Hilary Swank osvojila svog prvog Oscara u karijeri).

Carrie White je mlada tinejdžerka, sramežljiva djevojka koju njezini vlastiti vršnjaci i prijatelji odbacuju iz svog društva, a koju njezina izrazito religiozna i zaštitnički preduboko nastrojena majka neprestano terorizira. Uskoro Carrie, na vlastito iznenađenje, otkriva da posjeduje telekinetičke sposobnosti koje će upotrijebiti u malom gradiću u kojem živi tijekom proslave maturalne večere...

U ovoj najnovijoj filmskoj verziji klasične horor priče glavne uloge tumače mlada zvijezda Chloe Grace Moertz („Kick Ass“, „Pustite me unutra“) i četiri puta nominirana za nagradu Oscar Julianne Moore („Kralj pornića“, „Daleko od raja“, „Sati“) dok se u sporednim ulogama pojavljuju Gabriella Wilde, Portia Doubleday, Alex Russell, Judy Greer i drugi. Film Carrie proteklog se vikenda započeo prikazivati u američkim kinima i u prva tri dana utržio je 17 milijuna dolara.

Dobitnici ulaznica su:



BOŽICA MIJIĆ

MARIJA ASANOV

MARTINA RAIČ

MARIN PASARIĆ

IVICA MATOTEK

JADRANKA ŠARIĆ

DARIJAN RAKIĆ

ZVONIMIR PETROVIĆ

MIRJANA ŠTULIĆ

SONJA GAJIC

TATJANA GRUJOSKI

SUZANA MARINIC

ROBERT MIŠETIĆ

RADMILA GALOVIĆ

NIKA ILIĆ

GORAN PERAN

DARJAN RADIČEVIĆ

LANA HORVAT

STJEPAN KANIŽAJ

KRISTINA VLAHOV

Čestitamo !!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:46