BESPLATNA VOŽNJA

BURNA NOĆ U SISKU Lopovi ukrali pet auta, vozikali se pa dva razbili u sudaru s ogradom

Sisak, 070312.Sinoc oko 22 sata, eksplodirala je nepoznata eksplozivna naprava pod crnim dusterom sisackih registarskih oznaka. U eksploziji su ostecena cetiri automobila, a policija istrazuje tko je stavio eksploziv pod vozilo. Iako je sprava eksplodirala tik do stambenih zgrada, ulice i pjesackih staza, na srecu u eksploziji nitko nije stradao.Foto: Mate Piskor / CROPIX
 Mate Piškor / CROPIX

SISAK - Burno je bilo u noći sa subote na nedjelju u Sisku, doznajemo od Sanje Kvasničke, glasnogovornice PU Sisačko-moslavačke. U razdoblju od tri sata iza ponoći do nedjeljnog jutra ukradeno je pet automobila, svi s područja kvarta Zeleni brijeg u Sisku. Svih pet automobila je pronađeno, dva su oštećena, a tri su ostavljena u ispravnom stanju.

U dva slučaja oštećenja automobila vozači su se vozilom zaletjeli u žičane ograde dvorišta u Lonjskoj ulici.

U blizini mjesta gdje su ostavili oštećene automobile, lopovi su iz dvorišta ukrali nova vozila i vozikali se po mirnim ulicama Zelenog brijega.

Zanimljivo je da su, prema tvrdnjama vlasnika ukradenih vozila, svi automobili bili otključani, a ključevi ostavljeni u bravama vozila. Počinitelji ovih krađa nisu pronađeni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:52