SUPER IDEJA ILI...?

Ljubav na društvenim mrežama: Parovi od sada mogu imati svoju vlastitu Facebook stranicu

 AFP PHOTO / LEON NEAL

Facebook je pokrenuo prvu stranicu za parove koja osobama omogućuje da tamo pohranjuju kronologiju svoje veze.

Tamo mogu objaviti događaje na kojima su zajedno prisustovali, svaku zajedničku sliku, kao i poruke koje su izmjenjivali.

Ipak, ni samci se ne trebaju osjećati zapostavljeno - Facebook nudi sličnu stranicu i za prijateljstva, koja je nakon gotovo dvije godine usavršavanja spremna za prezentaciju.

- Predstavljamo novi izgled stranice prijateljstva. One kombiniraju poruke, fotografije i događaje koje ste podijelili s prijateljem. Kako biste vidjeli stranicu prijateljstva potrebno je kliknuti na izbornik na prijateljevom profilu. A ako ste negog označili da ste 'u vezi', možete posjetiti facebook.com/us kako biste pogledali 'zajednički profil' prijateljstva - izjavio je Arun Vijayvergiya iz Facebooka. Također, svoju "stranicu para" možete poslati svojim prijateljima ili obitelji.

No, nove stranice mogu prouzročiti neke probleme. Naime, ne postoji mogućnost da korisnici onemoguće prijateljima ili poznanicima da kreiraju stranice o njima, odnosno da se takve stranice prijateljstva/veza blokiraju ili ne pokazuju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 15:49