NEOBIČNO PRIOPĆENJE

LOVRINOVIĆ S 2 POSTO GLASOVA PROGLASIO POBJEDU! Pročitajte urnebesno obrazloženje koje je napisao osebujni ekonomist: 'Proveli smo dubinsku analizu'

 Boris Kovačev/EPH

Ivan Lovrinović, kandidat za granočalenika Zagreba s liste Živog zida i Promijenimo Hrvatsku, sinoć je doživio pravi debakl osvojivši samo dva posto glasova. Našao se na predzadnjem mjestu u prvom krugu u Zagrebu, a jedini lošiji od njega bio je kandidat Mosta.

Međutim, dan nakon potopa Lovrinović je proglasio pobjedu! Istina, ne u utrci za gradonačelnika, već na društvenim mrežama. Iz stranke Promijenimo Hrvatsku stiglo je priopćenje u kojem stoji da je Ivan Lovrinović apsolutni pobjednik na društvenim mrežama, a do takvog zaključka su stigli 'nakon dubinske analize stručnjaka'. Također, tvrde da su ih rezultati potpuno zbunili.

- Upravo su statistički pokazatelji koje je ostvario Ivan Lovrinović zbunili stručnjake za društvene mreže. Nekoliko puta provjeravajući i analizirajući podatke, došli su do saznanja kako je kandidat za gradonačelnika Zagreba i predsjednik stranke Promijenimo Hrvatsku postao pobjednik lokalnih izbora u komuniciranju na društvenim mrežama. Naime, Lovrinovićeva facebook stranica koja broji gotovo 12000 pratitelja uspjela je skupiti najveći broj komentara, neovisnih komentatora! Analitičare je zbunjivalo kako je moguće da su inicijative i političke stranke koje imaju i nekoliko puta više pratitelja u konačnici imaju znatno manje komentara nego Lovrinovićev facebook - stoji u priopćenju uz zaključak:

- Stručnjaci za komunikacije su to objasnili kao činjenicu da su poruke predsjednika stranke Promijenimo Hrvatsku Ivana Lovrinovića bile jasne, da su pogodile problematiku koja je građane Zagreba zanimala tijekom predizborne kampanje, te da je kandidat svojim predizbornim programom i porukama uspio, više od ostalih kandidata, pridobiti pažnju građana. Da su se izbori održavali na facebooku, kandidat Lovrinović bi bio novi gradonačelnik Zagreba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:22