NBA TRADEOVI

NIŠTA OD RAPTORSA Američki mediji sele Bojana u Toronto, insajderi ostavljaju u Netsima

Poznato je da Bogdanović još nije zaigrao u NBA, nego je član turskog Fenerbahçea, ali nije neuobičajeno da klubovi koji imaju pravo na pojedinog igrača trguju s njim

Bojan Bogdanović je krajem tjedna bio tema s obje strane bare. U Europi se notirao njegov ulazak u klub košarkaša koji su postigli više od 1000 koševa u Euroligi (drugi najbrži i drugi najmlađi), a u Sjevernoj Americi se ime hrvatskog reprezentativca spomenulo u nagađanjima oko razmjene igrača Brooklyn Netsa i Toronto Raptorsa.

Poznato je da Bogdanović još nije zaigrao u NBA, nego je član turskog Fenerbahçea, ali nije neuobičajeno da klubovi koji imaju pravo na pojedinog igrača (izabrali su ga na draftu ili ga dobili u nekom ranijem tradeu) trguju s njim. Glasina koju nitko nije potvrdio kaže da bi Brooklyn u zamjenu za point-guarda Kylea Lowryja u Kanadu poslao Bogdanovića, još jednog Hercegovca Mirzu Teletovića iz Jablanice te Tyshawna Taylora. S obzirom na povijesno dobar odnos prema europskim igračima te profil aktualne momčadi, Bojanu bi bilo bolje u Torontu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:11