DRAMA SLAVNE PJEVAČICE

RAZOTKRIVAMO Ovo je bivši specijalac koji je uhodio Severinu i njenog sina! Bio član ATJ Lučko, sad radi na Zrću

Marijan Huško, bio je pripadnik ATJ Lučko i izbacivač u Papaya klubu na Zrću
 Marko Todorov/CROPIX

Muškarac kojeg su inspektori Odjela organiziranog kriminala ispitali zbog sumnje da je pratio i tajno snimao pjevačicu Severinu i njezina sinčića je Marijan Huško, bivši pripadnik postrojbe Antiterorističke jedinice Lučko, danas redar u disko baru Papaya na Zrću.

Huško je prije pet dana identificiran, lociran i priveden u prostorije sektora krim policije u Heinzelovoj ulici zbog postojanja osnova sumnje da je zajedno s još jednim muškarcem pratio 42-godišnju estradnu zvijezdu Severinu Vučković i njezina dvogodišnjeg sinčića Aleksandra.

No, umirovljeni elitni specijalac Huško inspektorima je izjavio da se slučajno našao u Severininoj ulici jer tamo često šeće zbog lošeg zdravlja. Drugi muškarac koji je pratio pjevačicu i sina nije otkriven.

Marijan Huško identificiran je zahvaljujući fotografiji koju je snimio Severinin dugogodišnji menadžer Tomica Petrović. Iako zasad nisu jasni motivi praćenja i tajnog snimanja pjevačice i njezina djeteta, policajci su na oprezu, a i sama pjevačica promijenila je navike i više se gotovo ne odvaja od dvogodišnjeg Aleksandra.

Severina Vučković policiji je prošlog mjeseca prijavila kako sumnja da ju danima prate dvojica nepoznatih muškaraca. Izrazila je strah za sebe i dijete, a primijetila je i kako dva korpulentna neznanca često sjede u srebrnom Passatu pred njezinom kućom na Bijeničkoj cesti. Činilo joj se da krišom fotografiraju nju i sina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 08:19