DETALJI STRAVIČNOG UBOJSTVA U MODRIČU

'JA SAM JE UBIO. UBIO SAM JOSIPU' To je rekao majci svoje djevojke koju je zvjerski ubio, policajcima priznao: 'Napravio sam piz******!'

Žena je počela jecati da zove hitnu, no Knežević je na to samo odgovorio: 'Kasno je sada za to'

- Ja sam je ubio. Ubio sam Josipu - bilo je sve što je 22-godišnji Hrvoje Domobran Knežević rekao majci svoje godinu dana mlađe djevojke kad je u petak navečer nazvao na njezin mobitel.

Bolesna žena, koja se nalazi u Zagrebu kod svoje starije kćeri i čeka operaciju, od šoka je počela jecati da zove hitnu i policiju, no Knežević je na to samo kratko odgovorio: "Kasno je sada za to."

Nakon toga nazvao je policiju, predstavio se i rekao da je "napravio pizdariju", piše Slobodna . Odmah nakon tog poziva, malo prije 20 sati, policija iz Obrovca došla je pred kuću u podvelebitskom mjestu Modrič gdje je mladi par živio zadnjih godinu dana.

U stanu u prizemlju pronašli su tijelo 21-godišnje Josipe Božić s vidljivim ozljedama koje upućuju na nasilnu smrt, a nakon što je u suradnji sa županijskim državnim odvjetnikom proveden očevid, u policiju je doveden i 22-godišnji Knežević. Mjesto zločina bilo je stravično, prepuno krvi, a nesretna djevojka ubijena je brojnim udarcima oštrim predmetom. Neki mediji javljaju da se radi o šarafcigeru.

Da se u kući pokraj njih dogodilo stravično ubojstvo ni najbliži susjedi nisu znali dok te noći nisu vidjeli policiju. Mladi par poznavali su samo površno i, kažu, djelovali su im skladno i zaljubljeno, no nisu se pretjerano družili ni s kim u susjedstvu. Pogotovo Hrvoje kojeg opisuju kao nedruželjubivog i pomalo čudnog, koji je sa susjedima komunicirao samo kad je morao. Za razliku od njega, Josipa je, kažu, bila draga i ljubazna djevojka. Kad im je policija rekla da ubijena, ostali su izvan sebe.

FOTOGALERIJA: Tragedija u Modriču

Cijeli članak čitajte u tiskanom izdanju Slobodne Dalmacije u nedjelju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 08:21