VJERUJU MATEU

Poruka talijanskih medija treneru Intera: 'Dobio si Kovačića, sad ga pusti da igra i griješi!'

 Drago Sopta / CROPIX

Gazzetta dello Sport na svojoj je web naslovnici u četvrtak je vrtjela Kovačićeve naj-poteze, svi su mediji izvještavali o tome kako dečko stiže na liječnički pregled, potpis ugovora pa odmah Stramaccioniju na raspolaganje, a Gazzetta je čak istaknulo i ovo:

- Kuzmanovića znamo iz Fiorentine, Schelotta iz Atalante, Laxalt je poprilična nepoznanica, a Kovačić je - najuzbudljivija Interova zimska akvizicija!

Među ostalim medijima spominje se kako je Inter za 11 milijuna doveo igrača koji je još od svoje 13. godine bio zanimljiv konkurentima a la Bayer, Ajax ili Juventus, a strši i ova procjena, zapravo savjet, upozorenje svima u Interu:

- Hoćete li znati valorizirati Kovačićev talent? Stramaccioni je signalizirao, Branca i Moratti prihvatili su okladu od 11 milijuna eura. Sad kad ste doveli... pustite ga da igra, da griješi dok sazrijeva jer jedino će se tako spoznati je li u pitanju neki 'novi Coutinho’ ili je mladi Hrvat doista toliko dobar kao što se priča, stoji u odličnoj kolumni talijanskog izdanja Eurosporta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:52