JOŠ SAMO POTPIS

ČEKA SE RADNA DOZVOLA Nikica Jelavić još uvijek je igrač Evertona, ali treninge odrađuje s Hullom

Jelavić je naše najveće pojačanje ikada! Klub ide prema naprijed. Spremni smo platiti puno novca za igrače visoke klase - rekao je vlasnik Hulla Allam

Došli smo do vrlo zanimljivog podatka vezanog za Nikicu Jelavića i njegova budućeg trenera Stevea Brucea. Naime, dok je Bruce vodio momčad Sunderlanda, susreli su se u četvrtfinalu FA Cupa, 27. ožujka 2012., a Everton s Jelavićem bio je pobjednik na gostovanju (0:2) zahvaljujući pogocima upravo hrvatskog reprezentativca. Taj posrtaj Sunderlanda bio je razlog za otkaz treneru. Sada je sudbina tako htjela, spojila im je putove u jedan. Nadamo se da će on biti dug i uspješan.

Jelavić je već trenirao s novim suigračima , ali službeno on je još uvijek član Evertona. Dok se sve pravne formalnosti ne dovedu u red, on nema pravo nastupa niti ga Hull City smije označavati svojim. Naime, čeka se radna dozvola i dok taj list papira ne bude ležao na stolu, Jela je Evertonov. Ako sve bude kako treba, naš igrač imat će premijerni nastup u subotu protiv Norwicha.

U međuvremenu je o dolasku Jelavića u redove Hull Cityja govorio i vlasnik toga kluba Assem Allam.

- Jelavić je naše najveće pojačanje ikada! Klub ide prema naprijed. Spremni smo platiti puno novca za igrače visoke klase - rekao je Allam.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 18:25