‘PLAYERS‘

Najpopularniji film na domaćem Netflixu je predvidljiv, spašava ga jedna šarmantna glumica!

Tom Ellis i Gina Rodriguez u filmu ”Players”

 Netflix/
U romantičnoj komediji "Players" nema pamtljivih i karizmatičnih likova, kamena temeljca klasika žanra o kojima se i danas priča s ljubavlju

Među brojnim žrtvama desanta na kina koji su tijekom posljednjih 10-tak godina izveli filmovi o superjunacima, nastavci obljubljenih klasika te franšiza općenito našle su se i romantične komedije. Hollywood je tako ostao bez unosnog žanra koji mu je unazad 40 i više godina donio nebrojeno mnogo uspjeha te koji mu je pomogao da stvori nekolicinu zvijezda koje su punila kina diljem svijeta. Istina, pojavi se tu i tamo neka uspješnica koja glavešinama koji vode filmske studije pokaže da se još uvijek isplati raditi niskobudžetne i srednjobudžetne filmove, međutim njima to što im ljubitelji filma kažu uđe na jedno, a izađe na drugo uho.

Analitikom opsjednute streaming platforme, još jedan od aktera filmske industrije koje je zaslužan za pomor srednjobudžetnih filmova, okupirale su spomenuti prostor koji su holivudski studiji napustili, no ne zato što žele stvoriti nove zvijezde ili nešto zaraditi, nego kako bi filmofile koji obožavaju "10 stvari koje mrzim kod tebe", "Ta luda ljubav", "Kad je Harry upoznao Sally", "Moje grčko vjenčanje" i "Kako se riješiti frajera u 10 dana" pretvorili u pretplatnike koji će pogledati njihove, najčešće slabije kopije spomenutih klasika.

Netflix je tako bez puno pompe 14. veljače izdao romantičnu komediju "Players" redateljice Trish Sie koju je napisala scenaristica Whit Anderson. Film prati sportsku novinarku Mack koja sa svojim društvom osmišljava kreativne načine za zavođenje stranaca u njujorškim kafićima i noćnim klubovima. Tu joj rutinu razbije naočiti britanski ratni dopisnik Nick, muškarac koji kao da je izašao iz njezinih snova.

"Players" je već danima najpopularniji film na toj hrvatskom Netflixu, a kritičar Jutarnjeg lista Damjan Raknić donosi dva razloga zbog kojih biste je trebali pogledati i tri razloga zbog kojih biste je trebali preskočiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:53