JUBILARNO IZDANJE

15 RAZLOGA ZAŠTO DOĆI NA 15. TABOR FILM FESTIVAL Više od 200 filmova i preko 30 glazbenih izvođača u atmosferi dvorca iz 15. stoljeća

 Boris Kovačev / CROPIX

Jubilarno 15. izdanje Tabor Film Festivala održat će se od 6. do 10. srpnja, a ove godine će, osim preko 200 kratkometražnih filmova iz Hrvatske i svijeta, imati i bogatu glazbenu ponudu. Na čak pet pozornica nastupit će Urban & 4, Let 3, Matija svira Arsena, My Baby (NL), Jimmy Stanić & Sexy Boys, Kries, M. O.R.T., Antenat, Stems (UK), Stray Dogg (SRB), Foltin (MK), Žen, Oridano Gypsy Jazz Band, Kozmodrum, DJ Venom, Porto Morto, Lovely Quinces i mnogi drugi.

A ovo je 15 razloga zašto biste ove godine trebali posjetiti Tabor Film Festival.

  1. Više od 200 filmova – ljubitelji filma, a posebice onih kratkometražnih garantirano dolaze na svoje. Ove godine dvije svjetske premijere: dokumentarac „Lovačka sreća“ Maje Alibegović i eksperimentalni film „Tutasputa“ Ane Paške.
  2. Preko 30 glazbenih izvođača, live actova i DJ-eva na čak 5 pozornica. Urban & 4, Let 3, My Baby, Kries, Matija svira Arsena, Jimmy Stanić & Sexy Boys, M.O.RT. i mnogi drugi.
  3. Prekrasni srednjovjekovni dvorac Veliki Tabor – dobrodržeći starac živi još od sredine 15. stoljeća. Jedva čeka da vam ispriča sve svoje tajne.
  4. Noć žive publike – nek se čuje glas naroda! Najzabavniji popratni filmski program u kojem publika svojim manje ili više burnim reakcijama uz pomoć balona, zvečki i drugih rekvizita određuje pobjednika.
  5. Grešna Gorica Food& Jazz - dislocirana pozornica u ovom nadaleko poznatom restoranu koji je zadužen za ugostiteljstvo Tabor Film Festivala. Jazz, fina klopica, domaća kapljica. Može li bolje?
  6. Obiteljska atmosfera i pozitivne vibracije – osjećat ćete se kao kod kuće. Svi oni koji su bili prošle godine znaju to jako dobro. Zato će doći i ove.
  7. Kamp s pogledom na zagorske brege - nitko nema kamp kao Tabor Film Festival. Osim što je smješten odmah uz sami dvorac, tamo vas čekaju piceki, patkice i dva peseka. p.s. rezervacija obavezna
  8. Oldtimer show – Uživajte u limenim ljubimcima iz nekih prošlih vremena! Bit će to sjajna predigra u suradnji s Hrvatskim oldtimer savezom za skorašnje otvaranje „Muzeja oldtimera“ u Krapini
  9. Radionice, predavanja, promocije knjiga, izložbe – naučit ćete i vidjeti nešto novo, a da je hedonist u vama i dalje zadovoljan. Od budućnosti obrazovanja, vjerskog dijaloga preko DJ-inga i snimanja dronom do svjetlosnih instalacija i perfomativnih videa. Sve je tu.
  10. Dobri domaćini – inicijativa koja podupire mlade kreativce bez primjerene roditeljske skrbi i izbjeglice koje su u Hrvatsku došle bježeći od rata pripremila je bogat program koji uključuje brojne izložbe, filmove, egzotična jela itd. Budi i ti dobar domaćin!
  11. Soba za mučenje – sigurno ste bar nekad poželjeli imati jednu za sebe, ali jeste li ikad slušali koncert u njoj? Naravno da niste. Tabor Film Festival pobrinut će se i za to.
  12. Kupanec – kupiš festivalsku i dnevnu ulaznicu i ostvaruješ 50% popusta za Terme Olimia i Tuhelj. Najboljeod svega? Do tamo i nazad te vozi festivalski shuttle.
  13. Veronika Mamurluk Korner – nitko ne brine za vaš mamurluk kao Tabor Film Festival uz pomoć mini mljekare Veronika. Jutarnji glavoboljček nestaje u roku odmah.
  14. Najljepša pozornica - Sunset stage. Zamislite kad vam svira bend uz zalazak sunca i s pogledom na prekrasne zagorske brege.
  15. Sve ovo za samo - 195 kuna u pretprodaji, 240 kuna na ulazu, kamp uključen. Garantirano najbolji omjer cijene i kvalitete. U ponudi su i dnevne karte za one koji ne mogu doći sve dane.

Sve detalje saznajte preko službene Facebook stranice ili događaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 08:07