UŽAS

U UTORAK UMRLA 'PRINCEZA LEIA', SAMO DAN KASNIJE PREMINULA JOJ I MAJKA Otišla je i velika Debbie Reynolds, holivudska diva iz filmskih klasika

 REUTERS

Obitelj slavne glumice Carrie Fisher (60), koja je u utorak preminula od posljedica srčanog udara, u srijedu je pogodila nova tragedija. Njezina majka, također čuvena holivudska glumica Debbie Reynolds (84), preminula je u bolnici u Los Angelesu u kojoj je završila zbog problema s disanjem i navodnog moždanog udara.

Reynolds je pozlilo dok je sa svojim sinom Toddom Fisherom, kojem je došla u posjet u kuću na Beverly Hillsu dogovarala detalje sprovoda vlastite kćeri. Hitna je pomoć pozvana oko 13 sati po lokalnom vremenu, a samo nekoliko sati poslije stigla je vijest da je Debbie Reynolds umrla.

Njezin sin Todd je samo kratko i u suzama za ABC News rekao: 'Željela je biti sa svojom Carrie. To su bile i njezine zadnje riječi. Tako mi nedostaje, želim biti s Carrie, rekla mi je...'

12th February 1972:  American actress Debbie Reynolds with her daughter Carrie Fisher.  (Photo by Dove/Evening Standard/Getty Images)
Dove/Evening Standard / Getty Images
Debbie Reynolds i Carrie Fisher snimljene 12. veljače 1972.

Debbie je navodno bila, što je i sasvim razumljivo, potpuno rastresena nakon što joj je u utorak preminula kći Carrie Fisher, najpoznatija kao Princeza Leia iu filmskoj franžizi ‘Ratovi zvijezda’, ali omiljena i zbog svojih spisateljskih i scenarističkih podviga.

FILE PHOTO: Actress Debbie Reynolds poses with her daughter actress Carrie Fisher backstage after accepting her Lifetime Achievement award at the 21st annual Screen Actors Guild Awards in Los Angeles, California January 25, 2015.  REUTERS/Mike Blake/File Photo
Mike Blake/File Photo / REUTERS
Debbie Reynolds i Carrie Fisher

Debbie Reynolds se posljednje desetljeće pojavila u brojnim poznatim TV serijama poput 'Will i Grace', ali proslavila se još pedesetih godina prošlog stoljeća ulogama u 'Singin' In The Rain', 'Three Little Words', 'It Started with a Kiss', 'The Mating Game' itd. Glumila je s brojnim muškim zvijezdama poput Genea Kellyja, Franka Sinatre, Tonyja Curtisa i Fred Astairea. Ove je godine osvojila počasnog Oscara Jean Hersholt za humanitarni rad, a 1965. je bila nominirana za ulogu u filmu 'The Unsinkable Molly Brown'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:42