NOVA PROMJENA

DEPECHE MODE IPAK U ARENI ZAGREB Organizatori iz tehničkih razloga odlučili preseliti koncert

Zagreb, 140210.Arena Zagreb, Laniste.Koncert engleske rock skupine Depeche Mode.Na slici: David Gahan.Foto: Boris Kovacev / CROPIX
 Boris Kovačev / CROPIX
Datum koncerta ostaje isti, a slavna grupa već ima iskustva sa zagrebačkom Arenom

ZAGREB - Koncert britanske grupe Depeche Mode, zakazan za 23. svibnja na stadionu Maksimir, zbog tehničkih i produkcijskih razloga preseljen je u dvoranu Arena Zagreb, izvijestio je danas organizator zagrebačkog koncerta Adria Entertainment.

UZVRAT FINALA KUPA IGRA SE NA MAKSIMIRU Depeche Mode preselili u Arenu

Sve ulaznice kupljene za koncert na maksimirskom stadionu vrijede i za nastup u zagrebačkoj Areni, a cijene ulaznica ostaju iste. Dosad je prodano oko 12 tisuća ulaznica, kategorije 'fan pit' i 'stajanje' su rasprodane, a u prodaji je još 3, 5 tisuća ulaznica.

Datum koncerta ostaje isti, a slavna grupa već ima iskustva sa zagrebačkom Arenom, gdje je 2010. održala, ističe se u priopćenju, jedan od najboljih koncerata ikada viđenih u Zagrebu. Prodaja ulaznica zaustavit će se u petak u 12 sati, a ponovno će krenuti u ponedjeljak ujutro.

Svoju europsku turneju, na kojoj će u 25 država i na 34 koncerata predstavljati novi album "Delta Machine", Depeche Mode počinje 7. svibnja na Hayarkon Parku u Tel Avivu. Među ostalim, nastupit će u Parizu i Moskvi, a turneja završava 29. srpnja u Minsku.

Njihov zagrebački koncert već je jednom mijenjao lokaciju. Krajem listopada prošle godine menadžment grupe odlučio je premjestiti nastup s Hipodroma na Dinamov stadion, s objašnjenjem da su svi koncerti na europskom dijelu turneje predviđeni za održavanje na velikim stadionima.

Radi preseljenja Depeche Modea u Arenu, ali i zbog produkcijskih razloga, prva predstava mjuzikla "We will rock you", koji se također održava u toj dvorani, prebačena je s petka navečer, 24. svibnja, na subotu popodne, 25.svibnja.

Ulaznice koje su kupljene za prvu predstavu vrijede za subotnju popodnevnu predstavu, a ako kupcima taj termin ne odgovara, ulaznice mogu zamijeniti za neku drugu od najavljenih predstava ili ih pak vratiti na prodajno mjesto.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 14:11