SMIJEH PREKO GRANICE

REGIONALNO GOSTOVANJE Dani Satiričkog kazališta Kerempuh u Novom Sadu

 Kerempuh
Satiričko kazalište Kerempuh ovih dana predstavlja svojih pet recentnih produkcija publici Novog Sada

Satiričko kazalište “Kerempuh” gostovalo je 27. svibnja 2013. s predstavom 'Gospođa ministarka' Branislava Nušića u režiji Olivera Frljića u službenoj konkurenciji 58. Sterijinog pozorja u Novom Sadu, kao jedina iz Hrvatske.

Nakon iznimno uspješnog gostovanja, na poziv Aleksandra Milosavljevića, ravnatelja Srpskog narodnog pozorišta iz Novog Sada, jedne od vodećih kazališnih kuća Srbije, Satiričko kazalište Kerempuh ovih dana predstavlja svojih pet recentnih produkcija publici Novog Sada tijekom petodnevnog boravka pod nazivom 'Dani Satiričkog kazališta Kerempuh u Novom Sadu'.

Tako će sutra u 19,30 sati na sceni 'Pera Dobrinović' gostovati s autorskim projektom Olivera Frljića 'Jazavac u Kerempuhu'. Sljedeći dan u 19 sati na velikoj sceni 'Jovan Đorđević' gostuju s predstavom 'Ko živ, 'ko mrtav' Mate Matišića, Svetislava Basare & Hriste Bojčeva u režiji Dine Mustafića.

'Predstava Hamleta u selu Mrduša Donja' Ive Brešana u režiji Vinka Brešana gostuje na velikoj sceni 'Jovan Đorđević' u petak 23.10. u 19 sati, a isti dan u 23 sata kućni bend Satiričkog kazališta Kerempuh nastupa s predstavom 'CABARET CHISHCHE LISHCHE'. Gostovanje završava u subotu s predstavom 'Političko vjenčanje' Fadila Hadžića u režiji Borne Baletića na sceni 'Pera Dobrinović' u 19,30 sati. Riječ je o ansambl predstavama snažnih autorskih poetika s zapaženim glumačkim ostvarenjima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 10:52