NAJPOPULARNIJI DOMAĆI DIZAJNERI

FOTO: BROJNI POZNATI UVELIČALI PRVU SAMOSTALNU REVIJU ELFSA 'Ispalo je super! Sve se posložilo i upakirali smo to u dobru priču'

 Marko Todorov / HANZA MEDIA

Više od 30 novih modela, 450 sjedećih mjesta i pista duga oko 180 metara koja je ujedno, pretpostavlja se, i jedna od najdužih na svijetu, obilježili su večerašnju prvu samostalnu reviju popularnog modnog dvojca Elfs.

Muzej automobila Ferdinand Budicki bio je pun, što ljudi, što atraktivnih oldtimera. Atmosfera izvrsna. Šefovi parade, Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić, bili su vrlo zadovoljni.

- I ispalo je super. Sve se lijepo posložilo i upakirali smo to u dobru priču. Modele smo na vrijeme pripremili. Imali smo i viška, pa smo za reviju mogli birati. Nešto smo ostavili za zimu - pričaju nam dizajneri.

Bili su, kažu, u nekoj dobroj kreativnoj fazi.

- Dio kolekcije je već u prodaji i klijenticama se sviđa. Reakcije su odlične - govore.

Ne treba im dugo da prepoznaju koja će haljina biti hit. Već toliko dobro poznaju svoje klijentice.

No ono što im je najvažnije jest da kolekcija bude nosiva, da ima svoje kupce i da se obraća njihovoj ciljnoj skupini koja se u zadnje vrijeme, kažu, malo i proširila. To nisu više većinom mlade djevojke, tinejdžerice i studentice, ima, tvrde, i onih zrelijih.

Na domaćoj modnoj sceni broje više od dvanaest godina. Imaju četiri trgovine, dvije su izvan Hrvatske: u Frankfurtu i Mostaru. I web shop. I cijelu vojsku obožavateljica među kojima su i brojne slavne Hrvatice, od kojih su mnoge večeras bile i na samoj reviji.

Pojavile su se tako i Antonija Stupar, Jelena Rozga, Josipa Pavičić, Tihana Harapin Zalepugin, Sonja Kovač i brojne druge poznate dame i gospoda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 05:00