BIZARNO

POZNATI BREND IZBACIO NOVI MODEL TRAPERICA NAD KOJIM SE ZGRAŽAJU ŽENE DILJEM SVIJETA 'Nije nam jasno što im je to trebalo i tko će to nositi'

 © Nordstrom

Većina mama želi izgledati lijepo i moderno, ali britanski High street brend Topshop ovog im puta zaista ne ide na ruku.

Naime, u 'Mama' liniji svoje nove kolekcije predstavili su traperice koje su mnogi prozvali 'najružnijima ikad'. I dok je u posljednje vrijeme u dućanima doista teško pronaći 'normalne' traperice, ove su ipak prešle granicu dobrog ukusa, ali i same nosivosti.

Spomenuti model je visokog struka i svijetle boje, a ono što ga čini pomalo bizarnim je proziran plastični materijal koji prekriva koljena i trebao bi služiti tome da 'mamina koljena uvijek budu čista' dok nosi 'traperice s futurističkim štihom', kako kompanija Nordstrom na svojim stranicama opisuje model.

NORDSTROM

'Revolucionarna' ideja naišla je većinom na vrlo negativne kritike kupaca, a mnogi se slažu kako se nije postigao ni futuristički, ali ni praktičan dojam, nego su hlače jednostavno ružne.

NORDSTROM

Ipak, kao što je slučaj sa svim modnim trendovima i hirovima, vjerujemo kako će se pronaći modni znalci koji će i ove traperice znati 'isfurati'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:13