SNAPCHAT MILIJUNAŠ

ŽIVOTNI ZAOKRET Zaradio silan novac na aplikaciji i odlučio život provesti putujući svijetom

 Foto: thebucketlistfamily / Instagram

Što biste napravili da imate toliko novca da više nikad ne morate raditi i da možete lagodno živjeti do kraja života? Biste li kupili luksuznu kuću, skupi auto i hrpu brendirane odjeće ili biste proputovali svijet? 25-godišnji Garret Gee odlučio se za ovo drugo i nije pogriješio.

Naime, nakon što je razvio aplikaciju koju je poslije kupio Snapchat za čak 54 milijuna dolara, Garret se iznenada našao s više nego dovoljno novca da sa svojim životom učini bilo što. Nije dvojio niti trenutka što će to biti, već je spakirao sebe i cijelu svoju obitelj – suprugu i dvoje male djece – i otisnuo se u avanturu koja, ako budu željeli, može trajati čitav život.

Prodali su sve što su imali, spakirali osnovne potrepštine u naprtnjače i krenuli na put. Zanimljivo, novac zarađen prodajom aplikacije još nisu ni taknuli jer im je za sada sasvim dovoljno ono što su dobili prodajom imovine.

Do sad su posjetili Indoneziju, Havaje, Australiju, Novi Zeland, Bahame, Tajland i Tahiti, a planiraju još puno više. Svoje doživljaje bilježe na web stranici The Bucket List Family i na društvenim mrežama.

'Život je puno bolji kad stalno isprobavate nove stvari', kaže Garret.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 17:49