SPORNO PRANJE DRESOVA

REKLAMA KOJA JE PODIJELILA HRVATSKU Saponia nakon burnih reakcija povukla spot i ispričala se

 screenshot Saponia YouTube

Tema koja je ovoga vikenda izazvala burne rasprave na društvenim mrežama u Hrvatskoj je reklamni spot Saponije koji je dio javnosti uvrijedio zbog prikaza žene koja pere navijačke dresove svom partneru koji se zabavlja s navijačkim društvom.

'Iza svakog hrvatskog navijača stoji jedna žena', poruka je na kraju spota u kojemu žena odijeva svježe oprani dres svojem partneru.

Rasprave, u kojima su se sipali argumenti i za i protiv reklame, toliko su se zahuktale da je u nedjelju Saponia reagirala povlačenjem reklame sa svoje službene Facebook stranice na kojoj je objavljena isprika.

'Isprike svima koji su se na bilo koji način našli uvrijeđenima zbog naše nove kampanje "Za blistavu Hrvatsku". Cilj kampanje je bilo potaknuti zajedništvo, kako u navijanju tako i u kupovanju hrvatskih proizvoda. Namjera nikada nije bila degradirati žene, koje ipak predstavljaju većinu naših kupaca. Još jednom želimo čestitati Vatrenima, te se nadamo da će naši proizvodi oprati njihove dresove, ma tko ih prao', naveli su u Saponiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:33