ZAŠTO UOPĆE VARAJU?

Ako posjedujete ove osobine, vaš muškarac neće ni pomisliti na prevaru

 iStock

Saznanje da je partner bio nevjeran nikome nije ugodno, no prema zadnjim istraživanjima, postoji nešto što bi prevarene u toj situaciji bar malo moglo oraspoložiti, ako se to može tako reći.

Naime, u studiji koja je obuhvatila četiri tisuće ljudi, rezultati su pokazali da nevjerni muškarci i žene svoje partnere ipak smatraju privlačnijim od ljubavnika i ljubavnica.

U postocima to izgleda ovako: samo 30 posto muškaraca je reklo da ima ljubavnicu koja je mlađa od njihove partnerice, samo 26 posto njih smatra da je njihova ljubavnica zanimljivija osoba, a samo njih 25 posto ljubavnicu smatra privlačnijom od svoje partnerice. No, zasigurno vam sad prolazi kroz glavu, što je to onda u njihovim glavama?

Pa evo i objašnjenja onih koji su obuhvaćeni ovim istraživanjem. Oni kažu kako su njihove ljubavnice puno pažljivije, da ih pažljivo slušaju, ali i da su puno strastvenije.

Kod žena je situacija ipak malo drugačija. Čak 50 posto žena je izjavilo da su njihovi ljubavnici privlačniji od njihovih stalnih partnera, zbog čega, kako su odlučile, najčešće i počine ovaj grijeh.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 21:50