TRETMAN BEZ KIRURGIJE

MAJKA DVOJE DJECE ODUŠEVLJENA 'Bila sam na vaginalnom liftingu laserom! Manje od tjedan dana nakon tretmana orgazmi su mi postali znatno intenzivniji'

 Facebook

Majka koja je prošla lasersku terapiju 'vaginalnog liftinga' rekla je kako su joj vrhunci prilikom spolnog čina postali znatno intenzivniji, i to samo tjedan dana nakon tretmana, piše britanski tabloid The Sun.

Nakon što je rodila dvije natprosječno velike bebe, 34-godišnja Angela Timson odlučila se za pomlađivanje spolnog organa jer se, kaže, 'osjećala labavo i suho tamo dolje'.

Za Nu-V tretman bez kirurgije koji košta oko 5.000 kuna kaže kako je ugodniji od papa-testa, te kako joj je pomogao oko zatezanja rodnice, smanjio preosjetljivost, i uklonio problem suhoće.

Proceduru su razvile liječnica dr. Natasha Ranga i medicinska sestra Emma Soos, koje su i same imale slične probleme nakon porođaja. Tretman se sastoji od umetanja cilindra nalik kavezu u rodnicu, uz pomoć kojeg se potom laserima tretiraju rodnica, stidnica, te vanjske i unutarnje usne, zajedno s dražicom.

- Ugodnije je od papa-testa, ponovila je Angela.

- Kavez su samo umetnuli, i Natasha ga je ugurala. Nisam ga mogla ni osjetiti, jedinu sam neugodu osjetila kada su ga izvukli van, jer su se mišići već počeli zatezati, kazala je.

- Bila je i druga naprava na vanjskim usnama koja je bila neugodna, osjet je bio poput tople žlice na mojoj koži. Potom sam se mogla vratiti na posao i odraditi dan do kraja.

Angela kaže kako je nakon procedure čekala četiri dana, te da je njezin partner bio iznimno zadovoljan.

- Obavili smo to sedam dana kasnije, i osjećala sam se znatno zategnutija. Osjećala sam se bolje. Seksualni doživljaj je bio stvarno dobar. Nikad nisam imala problema u postizanju vrhunaca s mojim sadašnjim partnerom, no ta dva puta koliko smo to učinili, orgazam je bio intenzivniji, kazala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 08:25