VELIKO ISTRAŽIVANJE O PRELJUBU

PREVARENE ŽENE OTKRILE ZNAKOVE KOJI SU IM UKAZALI DA IH PARTNERI VARAJU 'Bili smo savršeno sretni, barem sam tako mislila. A onda sam sve saznala...'

Ilustracija
 iStock

Kada je Kimberleyin suprug postao nezainteresiran za njihov seksualni život, počela je sumnjati. No nije ga željela optuživati da zabavu traži u tuđem krevetu, stoga je pokušala potisnuti svoju intuiciju i sve zaboraviti.

No on je počeo sve više vremena provoditi na poslu i družeći se s 'prijateljima', a njezina sumnja se ponovno pobudila.

Na posljetku, izravno ga je pitala, a on joj je otkrio istinu: viđao se s drugom ženom iz njenih leđa.

- Njegova nezainteresiranost za seks nije došla odjednom. Primjerice jedan dan bi vodili ljubav, a idući put mu se nije dalo, no to je bilo ono što sam prvo zamijetila. No nisam htjela sumnjati. On je bio moj muž, i znala sam kako bi meni bilo da me on optuži za preljub - stoga sam pokušala izbaciti to iz glave. No počeo je izbivati i bilo je teško ne biti ciničan. Prvo je sve zanijekao, a onda sam ga pitala drugi put. Ponovno je negirao, ali ovaj put agresivnije. Treći put je priznao.

Žene, vjerujte intuiciji

Kimberley iz Hampshirea svoju je priču podijelila za IllicitEncounters.com, vodeću englesku stranicu za upoznavanje, čija je ekipa nakon istraživanja koje je pokazalo kako tri četvrtine žena zna kada ju muž vara, razgovarala s nekolicinom žena i muškaraca koji su svoje partnere uhvatili u preljubu.

Za razliku od 79 posto žena, samo je 49 posto muškaraca bilo sumnjičavo kada su ih supruge varale.

Žene su, pokazalo je istraživanje, puno češće 'pozvale na red' supružnike kada su sumnjale da ih varaju. Također, dva puta češće unajmljivale detektive da istraže situaciju.

A mislila je da su sretni...

Cheryl iz Coventryja nije trebala unajmiti privatnog detektiva - njezina prijateljica vidjela je njenog muža s drugom ženom.

Potom je provjerila njegovu povijest pretraživanja na internetu što je potvrdilo njezine sumnje.

- Moj suprug i ja bili smo uvijek savršeno sretni... barem sam tako mislila. Oboje smo imali pristojne poslove, provodili vrijeme zajedno, naša djeca su bila sretna... Nisam imala razloga sumnjati da me vara - kao što sam rekla, mislila sam da je sve u redu - a način na koji sam saznala bio je potpuni klišej.

- Živjeli smo u malom gradiću i nije bilo neobično nabasati na poznato lice. I to se upravo dogodilo. Obiteljska prijateljica vidjela ga je s drugom ženom. Bila sam u šoku kad mi je to kazala, no prvo sam pomislila da se radi o kolegici, klijenticu, prijateljici za koju ne znam... No postala sam sumnjičava i pretražila njegovo računalo. Trebalo mi je neko vrijeme da to probavim, no nekoliko dana kasnije sam ga nazvala i rekla mu da sve znam. Vrlo smo otvoreno o svemu porazgovarali i držala sam se neuobičajeno dobro, te smo nakon toga potražili bračnog savjetnika.

Christian Gran, glasnogovornik stranice za upoznavanje osvrnuo se na rezultate istraživanja i kazao je kako se vjerojatno radi o ženskoj intuiciji ili pak muškarci loše prikrivaju tragove. No, kaže Gran, ako vam se pobudi i mala sumnja da vas partner vara, vrijedi vjerovati samoj sebi.

- Muškarci, s druge strane, nemaju to šesto čulo. Uglavnom nemaju pojma da ih žena vara ili ju pak optužuju za preljub, a da je ona potpuno nevina - zaključuje Gran.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:48