SASVIM ISKRENO

ŠTO SE GINEKOLOZIMA ZAPRAVO MOTA PO GLAVI? Otkrili o čemu razmišljaju, zašto lažu o vlastitom poslu i koliko im zbog profesije pati ljubavni život

 Ilustracija / Profimedia, Peter Bánoš - ČIF

Jeste li se ikada zapitali o čemu vaš liječnik zapravo razmišlja dok vas pregledava? Osobito ginekolog, od kojeg mnoge žene i danas, sasvim neopravdano, reći će oni sami, zaziru.

Upravo skupina njih odlučila je anonimno iznijeti svoja tajna razmišljanja na forumu, a najzanimljivije prenosi The Independent.

- Kad saznaju čime se bavim, žene u sekundi izgube interes za mene. Nijedna ne želi otići na spoj sa mnom, a kamoli upustiti se u vezu.

- Supruga često 'poludi' kad dođem kući s posla... Smeta joj što sam po cijele dane s drugim ženama.

- Djevojkama sam bezbroj puta lagao kad su me pitale za posao. Jednostavno im kažem da sam privatni istražitelj. Tako mi je lakše izbjeći mučne razgovore.

- Kad mi žene kažu da su danima prije pregleda pod velikim stresom, ne osjećam se baš najbolje. Smeta mi i kad im je neugodno preda mnom samo zato jer sam muškarac. Najsretniji sam kad odu iz ordinacije misleći 'pa ovo i nije bilo toliko strašno'. Lijepo je čuti da si toga dana pomogao nekome, pa makar i jednoj ženi.

- Nema goreg od pacijentica koje nimalo ne drže do vlastite higijene. Kad ih 'osjetiš' prije nego što ih uopće vidiš, u velikom si problemu.

No u moru neobičnih anegdota s njihova posla, ima i onih utješnih poruka ginekologica, zbog kojih će se one najsramežljivije žene ipak osjećati malo bolje:

- Vjerujte mi, ginekologica sam, ali i sama mrzim ići ginekologu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 01:04