TEHNOLOŠKA INOVACIJA HDZ-a

VIDEO: TESTIRALI SMO NOVU APLIKACIJU Pogledajte kako vam se šef HDZ-a obraća s plakata po gradu

 Marko Todorov / HANZA MEDIA

Zahvaljujući novoj aplikaciji možete čuti poruku Andreja Plenkovića kad kameru pametnog telefona okrenete prema njegovoj slici na plakatu, billboardu, letku, u novinskim oglasima, na zaslonima računala i pametnih telefona.

Kako i sam Plenković u poruci u aplikaciji kaže, novo vodstvo HDZ-a iskazalo je veliki interes za nove medije te kreativnije oblike komuniciranja. Odraz novog načina razmišljanja i promjena u stranci jest i aplikacija proširene stvarnosti „Vjerodostojno“ koja građanima omogućuje da na svim vrstama oglasa ožive sliku predsjednika HDZ-a i čuju što on poručuje mladim biračima.

Nakon pokretanja i preuzimanja aplikacije na zaslonu pametnog telefona ili tableta pojavljuje se kamera koju je zatim potrebno usmjeriti na billboard, citylight, plakat, novine ili letak s Plenkovićevom slikom, nakon čega se pokreće video-poruka budućeg premijera.

Njegova slika može biti i na zaslonu računala ili drugih pametnih uređaja. Važno je da je aplikacija može prepoznati.

Aplikacija se za Android uređaje može skinuti na Google Play Storeu te za iOS uređaje na Apple App Storeu, kao i na stranici HDZ-ove kampanje vjerodostojno.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 01:32