BESRAMNO POKAZALI MIŠIĆE

FOTO: SJEĆATE SE LEGA S COPACABANE? SADA SU SE SKINULI DO GOLA Osim što imaju savršeno isklesana tijela, imaju i veliko srce...

 Romulić & Stojčić

Dvanaest 'lega' iz Osijeka odlučilo je pomoći u promicanju zaštite životinja tako što su se skinuli do pojasa i fotografirali za kalendar, piše Glas Slavonije.

Na inicijativu Renate Žilić iz Habitat pansiona vrtić za ljubimce i škole za obuku pasa u Bilju sa životinjama su se fotografirali Dragan Franjković, Marko Kutleša, Samir Subašić, Nikola Morača, Ivica Tadijanović, Andrej Jovanović, Marin Roso, Ivan Zidar, Saša Milanković, Zvonimir Sudarić, Luka Aničić i Antonio Anić.

- Svi 'lege' birani su ne samo kao vrhunski majstori u svom poslu, po izgledu i kao odlični sportaši već su svi ponajprije veliki ljubitelji životinja. Većina njih ima udomljene životinje i svi prihvaćaju veliku brigu i ljubav te odgovornost za njih - kazala nam je Renata Žilić iz Habitata. Kako dalje dodaje, sve životinje na kalendaru su udomljene i na taj način se želi promovirati udomljavanje životinja. Prihod od doniranog novca za kalendar namijenjen je daljnjem pokrivanju veterinarskih troškova za liječenje životinja i kastraciju pasa lutalica, kao i za hranu životinja.

Inače, vlasnici Habitat pansiona ujedno se bave i udomljavanjem životinja, pomoći oko udomljavanja, savjetovanjem kako udomiti psa, osvještavanjem ljudi oko važnosti kastracije i odgovornosti prema svim živim bićima. Kroz godinu puno ptica kao što su sove, vrane, golubovi, fazani, rode, vjetruše, jastrebovi te psi i mace, zečevi, ježevi i dr. prođu kroz njihov pansion. Neki u potrazi za novim domom, neki na liječenju.

- Sve to tijekom godina našeg djelovanja išlo je iz naših džepova, pa nam je palo na pamet da bismo mogli pomoći i više izradom kalendara kojim želimo skupiti što više donacija. Osječki sportaši uvelike su nam pomogli skinuvši se do pasa, kao i dvojac Romulić i Stojčić sa svojim predivnim fotkama, Studio 33 s divnim dizajnom kalendara te studio Happines oko organizacije svega. Svi su pomogli volonterski - dodaje Renata Žilić.

Kalendar se može naručiti i na broj telefona 091/7854585, ali i slanjem poruke u inbox Udruge na Facebooku na stranici 'Pansion - vrtić za ljubimce i škola za obuku pasa Habitat', piše Glas Slavonije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 00:20