SVE JE U PREHRANI

FOTO: MAJKA KOJA JE SMRŠAVILA 20 KILOGRAMA BEZ DANA PROVEDENOG U TERETANI 'Odlučila sam sve objaviti kako bih drugima pokazala da se može'

 Instagram

Simone Harbinson dijagnosticirali su prije tri godine rijedak karcinom slijepog crijeva nakon čega je pronašla utjehu u 'lošoj hrani' te se jako udebljala.

U 31. godini podvrgnuta je operaciji pri kojoj su joj uklonili karcinom te je već punih godinu dana u remisiji.

Nakon što se oporavila od kirurškog zahvata, dijagnosticirali su joj posttraumatski stresni poremećaj i dali joj lijekove koji su je još više udebljali.

Da stvar bude gora, Simone je na kraju završila i na operaciji kralježnice zbog čega se neko vrijeme nije mogla micati.

Uslijed oporavka od brojnih bolesti koje su je snašle, Simone je željela smršaviti bez da ide u teretanu. Na posljetku je našla način da skine kilograme bez fizičke aktivnosti, a njezina je priča postala inspiracija mnogim ljudima.

- Jedan dan sjedila sam na kauču te sam prilikom pretraživanja Instagrama naišla na fitness program Sophie Guidolin i odlučila ga kupiti. Nisam mogla ništa vježbati, no držala sam se savjeta o prehrani.

Simone je slijepo slijedila program i pripremala obroke unaprijed te je na taj način izgubila 20 kilograma. Otkako je počela unaprijed pripremati obroke sve objavljuje na Instagramu kako bi inspirirala druge koji pokušavaju izgubiti kilograme.

- Svake nedjelje pripremam obroke po dva sata i imam sve spremno za naredni tjedan. A uglavnom se radi o namirnicama za smoothije - kazala je.

Zasad je smanjila konfekcijski broj s 44 na 38, još uvijek se oporavlja od operacije, a nedavno je u svoj režim uvela i pilates kako bi učvrstila tijelo.

Simone je dokazala kako zdrava prehrana i pripremanje hrane čine veliku razliku kada pokušavate skinuti kilograme.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. ožujak 2024 10:30