NEDA PARMAĆ

'Imala sam sve, frizuru, šminku, super seksi minicu... A onda, oblio me znoj pa plač. Sve je krenulo kada sam posegnula za komadom srolanog pršuta...'

 Marija Mihić / CROPIX
 

Pjevačica Neda Parmać Klačar, bivša članica benda Feminnem, uz brojne diskografske obveze nađe vremena i nastupiti na mnogim vjenčanjima.

Tako je bilo i proteklog vikenda, no osim što je usrećila mladence i njihove goste snašla ju je i nemila situacija koju je s obožavateljima odlučila podijeliti na Facebooku.

- U subotu, prije nastupa, posegnula sam za komadom srolanog pršuta. Inače, nisam neki mesožder, a da bi stvar bila još gora, nisam bila ni pretjerano gladna. Zagrizla sam svoj slasni zalogaj da bi prekasno shvatila da se u mom pršutu nalazi neotkoštena maslina. Osjetila sam krc i bol, momentalnu bol u trbuhu. Potrčala sam u toalet, ispljunula sadržaj iz usta i pogledala u ogledalo. Imala sam sve. Frizuru, šminku, super seksi minicu, točkaste najlonke, seksi gležnjače. Imala sam sve. OSIM ZUBA! Oblio me znoj, pa plač, pa smijeh, pa plač, pa 20-ak selfieja, pa plač. Sljedeća pomisao, ovo ne može ići, idem doma. Sljedeća pomisao, jadni moji mladenci, dobit će najgoru moguću verziju mene. Došla sam do benda. Dečki nisu mogli suzdržati suze. Ja se tad već nisam mogla suzdržati od smijeha, a ide prvi ples, pa drugi. Baš kao što sam očekivala, dobili su krnju pjesmu. Malo sam pjevala, malo se smijala, malo plakala. Sve u tri minute. Nakon par pjesama morala sam priznati. DRAGI LJUDI. NEMAM ZUB. ŽAO MI JE. Ekipi je to bilo super zabavno i svi su, naravno, žicali osmijeh. Suzdržavala sam se. Ne može. Ubrzo su počele i šale. Dođite bliže, ne grizem i te fore. Uskoro smo zaboravili da sam krnjava. Pjesma, veselje i moj “damski” osmijeh kako bi rekao moj muž. Oko dva sata u salu su uletjeli trubači. Razdragani Romi, jednako damskih osmijeha. Ja sam, tako iznenađena, zauzela svoj Beyonce stav na pozornici. Promatrajući euforičnu ekipu naletim na pogled jednog od glazbenika. Počeo je od seksi gležnjača. Polako je dizao pogled, oči su nam se srele. Ja u svom Beyonce stavu rekla sam, sad ili nikad! Nasmijala se i namignula", napisala je Neda na svom Facebook profilu, a obožavatelji su je odmah utješili.

'To može samo moja Neda', 'Ma lijepa si ti i bez zuba', samo su neki od komentara ispod Nedine objave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 02:50