PARALELNI ŽIVOT

Ispovijest pisca i novinara: ‘Ja sam gay muškarac i spavam s vašim heteroseksualnim muževima’

 iStock

Angel M. Rodriguez, pisac i novinar iz Los Angelesa, redovno piše za neka online magazinska izdanja, a nedavno je za online medij Elite Daily napisao iskrenu i osobnu ispovijest.

S čitateljima je odlučio podijeliti svoju priču o tome što je naučio o nevjeri upuštajući se u seksualne odnose s oženjenim muškarcima. Njegov tekst prenosimo u cijelosti.

‘Osjećam li se loše zbog supruga? Da.

Volim muškarce koliko ih voli bilo koji drugi gay muškarac ili heteroseksualna žena. Ne smatram da ljudi moraju biti zaljubljeni da bi se seksali. Ako oboje imaju želju za tim, onda odluka mora biti njihova.

Radio sam kao direktor marketinga jednog poznatog brenda i zbog prirode posla oko 80 posto vremena provodio sam na putu. Često sam posjećivao Atlantu, Sjevernu Karolinu, New York, Los Angeles, Floridu, New Orleans, Massachusetts i mnoge druge gradove.

Nakon leta najčešće bih odmah otišao u hotel i prijavio se na svoj profil na Grindru (društvena mreža za homoseksualne osobe). Jednom sam prilikom doputovao u Boston i na Grindru nije bilo ničega pa su mi prijatelji preporučili Craigslist za pronalazak zabave. Pomislio sam, zašto ne, tamo možda nađem nekog muškarca.

Objavio sam oglas u rubrici ‘muškarci traže muškarce’, a u opisu sam detaljno napisao što tražim - penis duži od 15 centimetara, čist, neobrezan je prednost. Na kraju oglasa dodao sam da ne moramo ni razgovarati.

U roku od nekoliko minuta muškarci su mi slali poruke da se nađemo. Nakon što sam se otuširao, začuo sam kucanje na vratima. Otvorio sam zamotan samo ručnikom. Inače, kad tražim samo zabavu, ne potrudim se ni pitati ime muškarca, no ispred mene je stajao metar i 90 cm visok bijelac, u srednjim tridesetima, jako zgodan. Htio sam ga odmah skinuti.

U sobi je bio mrak. Ušao je i došao do kreveta. Zatvorio sam vrata i prišao mu. Taman u trenutku kad smo se počeli skidati, zazvonio mu je telefon i rekao: ‘Žao mi je, moram se javiti, žena me zove. Rekao sam da idem kupiti neku hranu za nju i djecu.’ Potom se javio i rekao: ‘Bok, draga, žao mi je što mi toliko treba. Dulje sam se zadržao na poslu, doći ću kroz pola sata. Odaberi nam film za večeras. Može, volim te.’

Ponašao sam se kao da se ništa nije dogodilo, ali bio sam u šoku.

Nakon njega našao sam se s još nekoliko muškaraca i primijetio da svaki od njih ima prsten na ruci. Kasnije navečer nekoliko njih me ponovno kontaktiralo i pitali su me koliko ostajem da se još jednom vidimo. Pitao sam ih jesu li oženjeni i svi su bili u braku.

Zatim su mi ispričali da su heteroseksualci, ali da uživaju u seksu s muškarcima jer im žene jednostavno ne znaju ili su samo dosadne u krevetu.

Jesam li ja zato razarač brakova?

Spoznavši da su svi ti muškarci oženjeni, shvatio sam da njihove žene pojma nemaju s kim su u braku. No, koliko god mi nije bilo pravo, nisam osjećao da se smijem miješati.

Ubrzo nakon toga započeo sam i aferu s oženjenim muškarcem kojeg sam dobro poznavao. Jedno smo noći tulumarili u New Yorku i vrlo smo rano počeli piti. Nakon pet pića počeli smo pričati o seksu, braku, njegovoj obitelji… Kad smo završili s večerom, pitao me želim li k njemu u hotel. Znao sam kamo to vodi.

Već smo bili pripiti, ali nam je svejedno pripremio još nekoliko pića. Rekao mi je da prespavam. Te noći smo dvaput vodili ljubav, ali je rano otišao jer je morao uhvatiti let. Zamolio me da nikome ništa ne govorim jer smo imali neke zajedničke prijatelje. Nakon toga bismo završili skupa u krevetu kad god bi se našli. Čak sam se i zaljubio u njega i on u mene, te je govorio da će ostaviti ženu.

Nisam to želio. Ako je to bio spreman napraviti svojoj obitelji, što bi kasnije mogao napraviti meni?

Još uvijek smo prijatelji, ali ništa više od toga.

Seks s oženjenim muškarcima nije nešto na što sam ponosan, ali se toga ni ne sramim. Muškarci s kojima sam bio uglavnom su heteroseksualni i sami ili heteroseksualni i oženjeni. Često ih pitam zašto to rade, što ih tjera da varaju svoje supruge.

Neki kažu da je to zato što im je brak ionako mrtav, a nemaju hrabrosti tražiti razvod. Neki su previše uplašeni da bi počeli ispočetka, a neki ne žele povrijediti djecu. Međutim, većina ih se boji izaći iz ormara i priznati da su homoseksualci.

Osjećam li se loše zbog žena? Da. Žao mi je što žive život koji doista smatraju sretnim. Oženjeni muškarci s kojima sam bi su nastavnici, policajci, biznismeni s Wall Streeta i oni koji varaju dok su im žene trudne. Čak sam jednom spavao s muškarcem koji se dan ranije oženio.

Prešao sam tridesetu i pitam se kamo će me život odvesti. Mnogo sam godina bio u ozbiljnoj vezi i bio bih shrvan da sam saznao da me partner varao. No, i da jesam, ne bih mrzio osobu s kojom je bio, mrzio bih svog partnera.

Većina krivi ljubavnike ili ljubavnice, a ne osobu koja vara. No zapamtite: Ne poznajemo vas i nemamo osjećaje prema vama. Za nas to je samo seks, za vas to je puno više - muškarac kojeg svim srcem volite vam laže i izdaje vas.

Sedamnaest posto razvoda potaknuto je nevjerom. Većina žena nije ni svjesna da ih partneri varaju. Morate bolje poznavati ljude s kojima odlazite u krevet, drage dame. Možda spavate s neprijateljem.’

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. ožujak 2024 00:39