DVIJE GODINE TRIJEZNA

IZGUBILA JE ČAK 75 KILOGRAMA NAKON ŠTO SE ODREKLA ALKOHOLA Bivša ovisnica koja je nekad bila na meti fetišista, u potpunosti je promijenila život

 Facebook

Alkoholičarka koja je privlačila pažnju muškaraca s fetišem na pretile djevojke, uspjela je pobijediti ovisnost i smršavjeti tako da je danas gotovo neprepoznatljiva i radi u salonu za ljepotu.

30-godišnja Courtney Maguire iz Houstona u Teksasu, smršavjela je čak 75 kilograma kad je odlučila dovesti život u red, ostaviti se alkohola i početi zdravo živjeti. I danas se okreću za njom, no iz sasvim drugih razloga.

‘Muškarci s kojima sam izlazila govorili bi mi da im se više sviđaju punije djevojke i ne bi me podržavali ako bih odlučila pokušati s nekom dijetom. Osim toga, uvjeravala sam samu sebe da nisam debela pa su me takvi ‘komplimenti’ prilično vrijeđali’, rekla je Courtney za New York Post.

Kad je prvi put prije sedam godina odlučila izgubiti kile, podvrgnula se operaciji smanjenja želuca. Međutim, zbog posljedica nije mogla probaviti hranu pa je povraćala. To ju je pak potaknulo da još više jede.

‘Išla bih u restorane brzom hranom i naručivala po pet porcija. Ponekad bih sve pojela’, kaže.

U najgoroj je fazi imala 140 kilograma, a 2014. je prestala piti. Tad se podvrgnula još jednom zahvatu nakon kojeg je shvatila da operacije nisu šala i da mora promijeniti život. Posvetila se vježbanju i u prva četiri mjeseca izgubila gotovo 20 kilograma.

Facebook

S brze je hrane prešla na prehranu bogatu proteinima, upisala pilates, ples oko šipke i balet. Kako joj se mijenjalo tijelo, shvatila da joj se oko trbuha stvorio višak kože, a do tad bujne grudi su se obijesile. Zato se prošle godine počastila povećanjem grudi i uklanjanjem viška kože.

‘Ljudi su moj trbuh uspoređivala sa ženama koje su rodile više djece. Izgledao je kao ispuhani balon, a grudi su mi izgubile sve masne naslage’, rekla je Courtney dodavši da i na veze i odnose danas gleda drugačije: ‘Više ne ulazim u vezu samo zato što se nekome sviđam. Bila sam u zbilja lošim vezama jer sam mislila da ne zaslužujem bolje zbog toga kako izgledam.’

Maguire je danas samosvjesna mlada žena koja kao liječena alkoholičarka tvrdi: ‘Činjenica je da nisam bila trijezna, ništa od ovoga ne bi bilo moguće.’

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:39