ŽIVOT IZ PAKLA

ON JE MONSTRUM I NE BOJI SE TO PRIZNATI PRED CIJELIM SVIJETOM 'Ovo je djevojka koju sam varao i tukao svaki dan dvije godine!'

Atlanta Hammond 21-godišnja je djevojka koja je pretrpjela fizičko i psihičko zlostavljanje od bivšeg dečka, piše The Sun.

Atlanta kaže da je Halil Cetinkayali nad njom preuzeo kontrolu od trenutka kad su se upoznali prije tri godine kad je ona imala 18. A onda je jednom prilikom dok je surfala internetom i gledala što rade njezini prijatelji na društvenim mrežama, otkrila da Halil koristi drugo ime te da ga traži i policija.

Kad se Atlanta odlučila suočiti s njim i rekla mu da će ga ostaviti, postao je nasilan. Naime, zaprijetio joj je snimkom na kojoj ju je silovao dok je spavala, a koju je sam snimio.

Par je ostao zajedno, a Halil, koji je od nje stariji devet godina, od tada ju je zlostavljao svaki dan.

- Tukao me kad bih rekla nešto pogrešno, kad bih mu odgovorila, kad bih razgovarala s osobom koja se njemu nije sviđala - ispričala je Atlanta.

Branio joj je druženje s prijateljima i natjerao ju da da otkaz.

Međutim, kraj ovoj agoniji počeo se nazirati jedne večeri kad je Atlanta odlučila pobjeći dok je Halil spavao. Nažalost, on ju je uspio uhvatiti dok je ulazila u taksi kada ju je opet napao i ubo nožem u blizini kuka. Atlanta je poslije tog napada skupila hrabrosti, bivšeg dečka prijavila policiji i on je uhićen.

No Halilova moć nad njom bila je prevelika pa je ona ubrzo povukla prijavu i promijenila iskaz nakon čega je zlostavljač pušten u srpnju 2014. godine. Tada joj je poslao snimku na kojoj je siluje kako bi je opet pokušao ucijeniti, na što mu je ona uzvratila fotografijama modrica i ogrebotina koje joj je on zadao.

Halil joj je poslije svega na svoj način pokazao da se nimalo ne boji njezinih postupaka. Da je tukao svoju bivšu djevojku, koja je majka dvogodišnjeg sina, Halil je sam pokazao na Facebooku.

- Ovo je djevojka koju sam varao i tukao svaki dan dvije godine - napisao je na društvenoj mreži uz njezine fotografije.

Atlanta je tada prekinula sve kontakte s njim, a onda ga je jedan dan nakon posla zatekla kako leži na krevetu u njezinoj kući. Čim ga je vidjela počela je bježati i istrčala na ulicu gdje ju je onda napao usred dana, a susjedi su odmah pozvali policiju.

U travnju ove godine Halil je osuđen na 19 godina i osam mjeseci zatvora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 20:50