KRIZA SREDNJIH GODINA

SUPRUG SLOMLJENOG SRCA 'Žena je ostavila mene i devetero djece zbog 14 godina mlađeg tipa iz Gambije kojeg je upoznala preko Fejsa'

 Facebook

Shrvani suprug odlučio se pojadati medijima nakon što je njegova životna partnerica odlučila ostaviti njega i njihovo devetero djece zbog zgodnog mladića iz Gambije kojeg je upoznala putem Facebooka, piše britanski Sun.

Andy Hepworth (44) kaže kako liječi svoje slomljeno srce, a Heidi (44) u međuvremenu otvoreno traži razvod i ističe kako je njezina budućnost uz Mamadoua Jallowa (30).

- Proživljava krizu srednjih godina. Počela je ići u teretanu, solarij, tetovirati se i nositi haljinice. Osoba kakvom je postala je užasna. A bila je divna i brižna majka. Sada kao da su vanzemaljci opsjeli njezino tijelo. Mozak joj je ispran i živi u svijetu mašte.

Prije nego li je prošlog mjeseca odletjela u Afriku kako bi bila s Mamadouom, Heidi nikada prije nije bila u inozemstvu.

- Upoznala sam mladog džentlmena, no ne radi se samo o aferi. Postojali su problemi u našem braku. Razišli smo se. Zar žena ne može ući u novu vezu? - kazala je Heidi, piše britanski Sun.

Andy i Heidi upoznali su se 1990. i zajedno su bili pune 23 godine.

On kaže kako je imala troje djece iz prethodne veze no kako ih je on prigrlio kao svoje, te su kasnije dobili još šestero djece.

- Prije pet godina ja sam se iselio iz kuće, no shvatio sam da joj se želim vratiti i ona me primila. Nakon toga smo se odlučili vjenčati - ispričao je Andy i dodao kako je prvu promjenu na Heidi primijetio u ožujku.

- Počela se više šminkati i nositi haljine, što prije nikad nije radila. To jednostavno nije bila ona. Počela je izlaziti s prijateljima i cijelo vrijeme bila je na mobitelu. Na Facebooku ima čudne prijatelje, muškarce iz Afrike i Azije. A mene je blokirala - govori.

No kada ju je pitao ima li drugog, zanijekala je.

- Nisam mislio da me vara no pitao sam se što se događa. Nakon svađa dva puta je odlazila od kuće, a u periodu kada je bila doma, našao sam poruke od Mamadoua na obiteljskom računalu. Osjećao sam se kao da mi je netko iščupao srce. Volio sam je - navodi.

Heidi tvrdi kako je Mamadou, koji živi u glavnom gradu Gambije, Banjulu, ne iskorištava kako bi dobio britansku putovnicu.

- Moj i Andyjev brak došao je do kraja. Sada sam sretna. Nisam mogla upoznati boljeg čovjeka - kazala je Heidi, a Andy je vrlo uzrujan što je napustila njihovu najmlađu djecu u dobi od pest, devet i 11 godina.

- Brižna majka nikad ne bi pobjegla u Afriku s novim dečkom - napominje.

No Heidi tvrdi kako djecu nije napustila.

- Nedostaju mi i razgovaramo putem video-poziva svakog dana. Teško je, ali razumiju. Ne znam hoću li se ovdje preseliti trajno no mogu zamisliti budućnost sa svojom djecom ovdje u Mamadou - zaključila je Heidi koja je svoju djecu trenutno ostavila na brigu njihovoj 29-godišnjoj sestri.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:18