VELIKA AKCIJA HANZA MEDIJE

ZBOG VELIKOG INTERESA PONAVLJAMO AKCIJU Jutarnji list danas ponovno s Hrvatskim pravopisom!

 Davor Pongračić / HANZA MEDIA

Budući da su čitatelji Jutarnjeg lista pokazali izuzetan interes za Hrvatski pravopis koji su mogli dobiti uz svoj primjerak naših novina prošli tjedan, odlučili smo ponoviti ovu našu akciju.


Naime, Jutarnji list s Pravopisom, iako smo udvostručili nakladu, u cijeloj je zemlji nestao već tijekom jutarnjih sati, a brojni su čitatelji zvali tužni što nisu mogli doći do svog primjerka Hrvatskog pravopisa.

Naši partneri u ovom projektu - Institut za hrvatski jezik i jezikoslovlje, Adris grupa i Sveučilište u Zagrebu - za koji smo unaprijed bili uvjereni da će naići na interes, suglasili su se s nama i tako ćemo udovoljiti i našim čitateljima koji nisu dobili svoj primjerak Pravopisa. Dakle, danas će se na kioscima i svim ostalim prodajnim mjestima opet uz Jutarnji list dijeliti i primjerak Pravopisa. Nadamo se da ćemo tako razveseliti sve one koji nisu mogli doći do svog primjerka te im omogućiti da u kućnoj biblioteci imaju Hrvatski pravopis, jedini odobren za uporabu u školama.


Hanza Media, izdavač Jutarnjeg lista, priprema još niz sličnih projekata za koje smo uvjereni da će izazvati interes naše javnosti. Cilj nam je bio i ostao isti: ponuditi što bolji, informativniji i kvalitetniji Jutarnji list u kojem će svaki čitatelj naći dovoljno vijesti, komentara i relevantnih podataka koji će mu olakšati snalaženje u hrvatskom i svjetskom okruženju. Osim toga, obogaćivat ćemo ga dodatnim sadržajima kao što je Hrvatski pravopis te, nadamo se, uz naše dosadašnje vjerne čitatelje steći i nove.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 09:24